Pakinkylän leijonaklubi järjesti äitienpäivätapahtuman

Satamäärin ihmisiä oli saapunut Pakinkylän leijonaklubin järjestämään äitienpäivätapahtumaan Pakilan Vedon majalle Paloheinään.

Kaunis ilma suosi tapahtumaa ja ihmiset näyttivät viihtyvän.

Järjestelyvastaava Hannu Ikonen kertoi, että tämä vuosittainen tapahtuma oli aiemmin järjestetty Pakilan yläasteen pihalla, mutta rakennuksen purkutöiden vuoksi oli palattu vanhalle järjestelypaikalle.

Tapahtumassa oli ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille.

Heti alueelle tullessa äidit saivat ruusun ja lapset ilmapallon. Huomattava osa ohjelmasta oli suunnattu lapsille: ongintaa, poniratsastusta ja hevosvaljakolla ajoa sekä Pakilan voimistelijoiden temppurata. Lapset saivat myös kokeilla, miltä tuntui istua poliisimoottoripyörän satulassa.

Alueen partiolippukunnat Kaskipartio ja Vuorenhaltiat esittelivät toimintaansa. Paikalla oli myös tutustumista varten Pakinkylän VPK:n paloauto sekä Hepekon pelastuskoirat.

Arpajaisissa oli nelisensataa arpaa ja joka toinen arpa voitti. Pääpalkintona oli ferrarilla suoritettu tunnin ajelu. Tosin voittaja ei itse saanut ajaa. Tarjolla oli myös hernekeittoa ja lettuja hillon kera ja makkaroita. Tilaisuudessa jaettiin myös klubin myöntämät avustukset eri organisaatioille. Musisoinnista huolehtivat Pakilan musiikkiopisto ja Lasipalatsi-duo

Olli Aulio

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.