Oikotie: Lauttasaari vuokralaisten ykkössuosikki

0
51
Kuvituskuva

Lauttasaari kiinnostaa sekä vuokra-asuntoa että omistusasuntoa etsiviä.

Oikotie Asunnot -nettisivustolta on etsitty ahkerasti vuokra-asuntoja Lauttasaaresta.

Oikotie ja Suomen Vuokranantajat ry ovat yhdessä analysoineet vuokra-asunnon etsijöiden hakukäyttäytymistä Oikotien asunnonhakupalvelussa vuoden 2021 aikana. Oikotien vuokra-asuntojen hakuaineiston perusteella asuntohakuja tehdään pääkaupunkiseudulla tavallisesti koko kaupungin tasolla.

Kun tarkastellaan yksittäisiä asuinalueita koskeneita hakuja, haetuimmat asuinalueet pääkaupunkiseudulla olivat heinä-syyskuussa 2021 Lauttasaari, Tikkurila, Töölö ja Kallio.

– Hakuaineiston perusteella pääkaupunkiseudun kysytyin vuokra-asunto on parvekkeellinen kaksio astianpesukoneella Lauttasaaressa. Lauttasaari on monelle vuokra-asunnon etsijälle ihanteellinen sijainti metron varrella Helsingin keskustan ja Otaniemen sekä Keilaniemen välissä. Hyvät liikenneyhteydet selittävät varmasti myös kiinnostuksen kasvua Tikkurilassa, arvioi tiedotteessa johtaja Anna Leinonen Oikotie Asunnoista.

Vuokra-asuntojen kysyntä ylipäätään piristyi pääkaupunkiseudulla elokuussa aikaisempia vuosia hiljaisemman alkuvuoden jälkeen.

Lauttasaari on pärjännyt hyvin myös omistusasuntojen haussa. Oikotien verkkopalvelussa tammi-syyskuussa 2021 tehdyissä omistusasuntohauissa Lauttasaaren Myllykallio on 6. suosituin. Oikotien top 10-listalla Lauttasaaren Kotkavuori on sijalla 8. ja Lauttasaaren Vattuniemi sijalla 10. Koko Helsingin suosituin hakukohde on Etu-Töölö.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.