Tuplan ennakko: Tärkeät kotiottelut

ToPon miehet sekä naiset lähtevät lauantaina taistelemaan tärkeistä kotipisteistä Munkkiniemen Yhteiskoululla. Joukkueet ovat molemmat pudotuspeliviivan paremmalla puolella ja vastaan asettuu joukkueet, jotka molemmat ovat nousujohteisessa kunnossa.

Naiset – ennakkoasetelma lauantain otteluun:

Naisten joukkue aloittaa illan klo 15 vastassaan Hyvinkään Ponteva. Hyvinkää nappasi edellisestä ottelusta voiton Vimpelin Vedon kustannuksella joka saattaa osoittautua ToPolle joko hyväksi tai kehnoksikin jutuksi. Vimpeli ja HyPo ovat molemmat mukana taistelussa pudotuspelipaikasta ToPon kanssa ja jos Hyvinkääläiset alkavat napsia voittoja kevätkaudella on Munkkalaisten todenteolla aloitettava oma loppukirinsä säilyäkseen pudotuspeliviivan yläpuolella.

Naisten joukkue avasi kevätkauden edellisviikonloppuna eikä sarjapisteitä heltinyt vieraskentällä Kotkassa vaikka joukkue taistelikin mukana aivan viime metreille asti. Sarjajohtaja PeKa oli yksinkertaisesti liikaa, yhdellä vahvistuksella pelaavalle ToPolle. Mutta ToPon vahvistus Alex Louin on kuitenkin sarjan ehdotonta eliittiä ja painoi jälleen yli 40 pisteen illan kolmannen kerran tällä kaudella.

ToPon matseissa on upeaa katsella nuorten pelaajien esiinmarssia, mutta yhtä lailla ihailtavaa on amerikkalaispelurin Louinin otteet pelikentällä jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Miehet – ennakkoasetelma lauantain otteluun:

Munkan Lakersin miehet ovat pitäneet pintansa kivenkovassa 1A-divisioonassa ja sijaitsevat sarjataulukossa pudotuspeliviivan paremmalla puolella. Mutta keväällä vaanii vaara! Miesten joukkueen on pystyttävä pelaamaan taitojensa ylärajoilla jotta voittoja heltiää samaan malliin kuin syksyllä ja joukkue nähdään pudotuspeleissä taistelemassa divarin mestaruudesta.

Vastustajia on lähtenyt kilpavarusteluun ja kevätkaudella ei sarjassa tule olemaan yhtäkään heittopussia. Syyskaudella tappioputkissa majanneet FoKoPo ja Raiders nappasi kevätkaudelle kolme amerikkalaista joukkueisiinsa ja tulevat pelaamaan näyttävää peliä viikosta toiseen. Raidersin kolmas amerikkalainen on Korisliigasta tuttu korilinko jonka pysäyttäminen tulee olemaan hankalaa jokaiselle vastustajalle.

Lauantaina vastaan asettuva Kristika Turku on sarjan yksi kovimmista joukkueista kirjaimellisesti. Ritareiksikin itseään kutsuvat Turkulaiset eivät anna tuumaakaan periksi yhdessäkään ottelussa ja edellisessä kohtaamisessa Munkkalaisten kanssa heiltä puuttui Manuel Barnes joka on yksi heidän ison pään syömähampaistaan. Mutta Turkulaisille silti kaikki kaikessa on sarjan eliittiin kuuluva Mikael Aalto, joka monipuolisuudellaan jyrää vastustajia. Taitojensa lisäksi kaverilla riittää kokoa Euroopan kentille asti ja vastustajilla riittää pohdittavaa miten tämä jannu pysäytetään. Tuplattaessa iso laituri löytää joukkuekaverit mallikkaasti, mutta kolmellakin puolustettaessa löytää mies korisukan keskimäärin 25,3 pisteen keskiarvolla, huhhuh!!!

Lauantaina tuplakierros:
ToPo Naiset vs. HyPo klo 15:00
ToPo Miehet vs. Kristika Turku klo 18:00

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.