Maunulan Kesäaukiolla ohjelmaa koko kesän

Maunula-talon Kesäaukiolla nautitaan kesän aikana monenlaisesta ohjelmasta. Kuva: Jussi Hellsten/Helsinki Partners.

Maunulassa sijaitsevan Maunula-talon Kesäaukio täyttyy maksuttomasta ohjelmasta, ja tarjolla on koko kesän ajan koettavaa ja nähtävää kaikenikäisille kulttuurinystäville. Kesäaukion avajaisia vietettiin viikonloppuna 21.–22. toukokuuta.

Kesäaukion perjantai-illat on omistettu musiikille ja esittävälle taiteelle. Tarjolla on sekä Perjantai-keikkoja että MaunuLAVAN Open Stage -iltoja, joissa kuullaan musiikin lisäksi dialogia ja runoutta. Open Stagen osallistujat on valittu avoimen haun kautta.

Esittävän taiteen lisäksi Maunula-talon Kesäaukiolla keskitytään kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kesätiistaisin järjestetään joogakurssi, joka käsittää kahdeksan leppoisaa tunnin mittaista puistojoogakertaa joogaopettaja Anna-Mari Pentikäisen ohjauksessa.

Lauantaina 23. heinäkuuta vietetään puolestaan hyvinvointipäivää, jolloin muun muassa jalkaudutaan Metsämieli-retkelle Keskuspuistoon, vahvistetaan lähiluonnon merkitystä terveyden edistäjänä, kuullaan luento ja tehdään ohjattu meditaatioharjoitus.

Ilakointia ja elämöintiä on luvassa lauantaina 6.elokuuta, kun Lasten aukio nimellä kulkeva koko perheen tapahtumapäivä saapuu Maunulaan. Elämyksellisen päivän aikana puhalletaan superkestäviä saippuakuplia, taiteillaan omia teoksia katukiveykseen ja jammaillaan Päistikka-duon keikalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.