Malmin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa

Tulevaisuuden Malmia – havainnekuva rakennuksesta osoitteessa Malmin Kauppatie 30. Kuva: ARCO / Arkkitehdit Soini & Horto Oy.

Uutta Koillis-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa 2. helmikuuta 2022 esitellään asukkaille kaupunkiympäristön asioihin keskittyviä ajankohtaisia suunnitelmia.

Verkkotilaisuudessa kaupungin asiantuntijat pitävät tiiviitä esityksiä siitä, kuinka Koillis-Helsinki muuttuu ja kehittyy tulevina vuosina.

Tilaisuudessa saa tuoreet tiedot muun muassa alueen asemakaavakohteista, puistoista ja liikenne- ja katusuunnitelmista.

Myös alueen yhteisistä asioista kerrotaan, kuten pyöräilyn Pohjoisbaanan suunnittelusta, asemanseutujen uudistuksista, Viikinrannan-Lahdenväylän osayleiskaavasta ja kaupunkilaisten valitsemista koillisen OmaStadi -hankkeista. Kaupunkilaiset voivat esittää kysymyksiä chatin kautta tilaisuuden aikana.

Tilaisuus alkaa kello 17 Malmin ajankohtaisilla asioilla.

Malmin keskustan suunnittelu jatkuu, ja illassa esitellään muun muassa Malmin uuden sairaalan suunnittelua, Pikitehtaan kortteleita ja kerrotaan Ylä-Malmin torin uudistamisesta.

– Malmin entisen lentokentän alueella on valmisteilla useita kaavahankkeita kuten Kiitotien korttelit, Sunnuntaikorttelit ja Sunnuntaipalstojen suunnitteluperiaatteet sekä ajankohtaisia katu- ja puistosuunnitelmia. Tilaisuudessa kerrotaan myös Malmin entisen lentokentän rakentamisen tilannekatsaus ja sen avaamisesta virkistyskäyttöön, tiedottaa Helsingin kaupunki.

Malmin lisäksi verkkotilaisuudessa on tällä kertaa esillä myös Pukinmäen, Viikin, Pihlajamäen, Tapanilan, Suutarilan ja Puistolan ajankohtaisia suunnitelmia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.