Taiteen Sulattamo ry

Tuotamme matalan kynnyksen kulttuuri ja taidepajoja Malmin alueella mielenterveyskuntoutujille ja muille syrjäytymisvaarassa oleville. Taiteen Sulattamo ry on mielenterveystoipujien sekä taiteenalojen ammattilaisten perustama yhdistys. Sen tehtävänä on tuottaa yhteisöllistä taidetta ja antaa mahdollisuus jokaiselle ihmiselle olla osana taidetta tuottavaa yhteisöä. Sulattamon toiminta kehittää osallistujien elämänhallinnan taitoja taiteellisen ilmaisun, osallisuuden ja vastuun kautta. Yhdistys on perustettu keväällä 2013.

Sulattamon toiminta tähtää osallistujien mielen hyvinvoinnin ja elämänhallinnantaitojen lisäämiseen taiteellisen ilmaisun ja osallisuuden kautta. Toimimme pääasiassa Malmilla. Toimintaan on tervetullut mukaan kuka tahansa.

Taiteilijoille Sulattamo tarjoaa mahdollisuuden olla mukana yhteiskunnallisesti merkittävässä toiminnassa. Sulattamon taide puhuttelee ihmisiä ja pyrkii lisäämään ymmärtämystä elämän moninaisuutta kohtaan.

Malmille on keskittynyt suurijoukko erilaisia mielnterveyspalveluita tarjoavia yrityksiä. On hyvin käytännöllistä että palvelut löytyvät asiakkaille jo ennestään tutusta ympäristöstä ja yhteistyökumppanit ovat kävelymatkan päässä.

Malmin raitti 17 C
00700 Helsinki

www.taiteensulattamo.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.