Naisen näppäihin osui Malmissa 250 000 euron arpavoitto

Helsinkiläispariskunta oli ollut ostoksilla Malmin K-Citymarketissa, kun mies muisti että hänen pitäisi käydä vielä apteekissa.

– Kävin sitten odotellessani ostamassa info-tiskiltä arpoja ja pelaamassa Kenoa, nainen muistelee Veikkauksen voittajakahveilla.

Hän ei kuitenkaan raaputtanut voiton tuonutta arpaa heti, vaan säästi jännityksen vasta seuraavan päivän iltaan.

– Onneksi raaputin arvan vasta seuraavana iltana. Jos olisin raaputtanut aiemmin, työnteosta ei olisi varmasti tullut sinä päivänä mitään, voittaja kertoo.

Naisen puoliso oli omissa askareissaan pariskunnan kotoa, kun hän kuuli naisen työhuoneesta kirosanoja.

–  Luulin, että kissa on oksentanut läppärin päälle tai jotain muuta vastaavaa. Oli jo lähellä, että en lähtenyt talouspaperirulla kädessäni katsomaan, voittajan puoliso naureskelee.

Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut kyse kissan oksennuksesta, vaan 250 000 euron arpavoitosta.

Pariskunta tarkisti arvan kymmeniä kertoja ja varmisti vielä Veikkauksen asiakaspalvelusta, että arvassa todella oli 250 000 euron päävoitto. Sen jälkeen voittaja laittoi arvan talteen työhuoneensa lipastoon kirjekuoren sisään.

– Sanoin hänelle, että älä laita sitä niin hyvään talteen, ettet löydä sitä itsekään. Niinkin on joskus joidenkin tavaroiden kanssa käynyt, mies muistelee.

Osa voittorahoista säästöön, osa unelmien toteuttamiseen

Yrittäjänä työskentelevä voittaja aikoo sijoittaa puolet voitosta eläkepäiviään varten. Toisella puolikkaalla hän aikoo muun muassa ostaa uuden auton ja remontoida kotiaan. Paljon töitä tekevä voittaja suunnitteli myös pitävänsä voiton kunniaksi kerrankin kunnon loman.

– En ole 18 vuoteen pitänyt kuin viikon tai kaksi lomaa. Nyt voisimme lähteä reissuun, niin että en ole puhelinyhteyksien päässä enkä voi tehdä töitä, voittaja sanoo.

Pariskunta aikoo maksaa voitolla remonttilainojaan pois, mutta asuntolaina jää edelleen lyhennettäväksi.

– On se hyvä olla vähän velkaakin. Tietää sitten, miksi käy töissä, mies letkauttaa.

Erikoinen arvanvalintataktiikka

Voittaja kertoo ostavansa arpoja suhteellisen säännöllisesti.

– Arpojen raaputtaminen on sellaista mukavaa jännitystä. Saatan esimerkiksi takkatulen ääressä illalla rapsutella niitä, nainen kertoo.

Myös voittajan puoliso kertoo ostavansa jonkin verran arpoja.

– Ostan niitä yleensä työmatkoilla muista kaupungeista.

Nainen kertoo valitsevansa arpansa pitkälti sen hetkisten tuntemuksien perusteella.

–  En koskaan ota arpaa ensimmäiseltä sivulta, vaan pyydän myyjää aina kääntämään seuraavalle sivulle tai ottamaan esiin seuraavan nipun, nainen kertoo arvanvalintataktiikastaan.

Arvat kuuluvat olennaisesti myös pariskunnan jouluun, sillä mies on perinteisesti ostanut vaimolleen joululahjaksi kirjekuorellisen arpoja. Niin ei kuitenkaan koskaan käy toisin päin.

–  Vaimoni ei pysty siihen. Hän ei kestäisi sitä, että minä tai lapset voittaisimme hänen ostamallaan arvalla, mies nauraa.

Lähde: Veikkaus

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.