Kallion kirjasto on suljettu remontin vuoksi

Kallion kirjaston remontin aikana varatut teokset voi noutaa Vallilan kirjastosta.

Kallion kirjasto on suljettu vuoksi noin neljäksi kuukaudeksi. Tavoitteena on, että ovet avataan jälleen ensi vuoden helmikuussa.

Remontin aikana kirjaston aineistolla on tavallista pidemmät laina-ajat, ja aineiston voi palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon. Varaukset ovat noudettavissa Vallilan kirjastosta.

Remontissa uudistetaan kirjaston ensimmäinen kerros, wc-tilat ja hissi. Uudistusta on suunniteltu yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

– Tavoitteena on saada erilaiset palvelut paremmin esille. Kirjastoihin on tullut monia uusia palveluita, kuten lainattavia tabletteja ja kannettavia, sekä digitalkkari-toimintaa. Lisäksi varausten nouto on uudistunut. Vanhassa rakennuksessa näitä on ollut haastavaa tuoda esille, kertoo kirjastonjohtaja Laura Norris.

– Paljon reistaillut hissimme uudistetaan ja vesivahingosta kärsineet wc-tilat korjataan. Näitä parannuksia myös asiakkaat ovat toivoneet kovasti, Norris lisää.

Varaukset noudettavissa Vallilan kirjastosta

Remontin aikana Kallion kirjaston aineistolla on tavallista pidemmät laina-ajat. Lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoon.
Varatut teokset ovat noudettavissa Vallilan kirjastosta (Päijänteentie 5).
Noutopaikkaa voi vaihtaa ennakkoon Helmet.fi:n omissa tiedoissa tai pyytää kirjastosta apua varattujen teosten noutopaikan vaihtamiseen. Kallion kirjaston lainattavat soittimet siirtyvät Vallilan kirjaston valikoimaan remontin ajaksi.

Vallilan kirjasto palvelee myös sunnuntaisin

Kallion kirjaston remontin aikana Vallilan kirjasto on poikkeuksellisesti auki myös sunnuntaisin klo 10-16.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.