Sörnäisissä sijaitseva Caisa täyttää 25 vuotta

Caisan taidelahjapaketissa on mukana Ulla Pirttijärvi & Ulda -yhtyeen modernin saamelaisen musiikin konsertti Gávcci jagiáiggi – Kahdeksan vuodenaikaa 17.8. Musiikkitalon terassilla. Kuva: Maarit Kytöharju.

Sörnäisten Kaikukadulla sijaitseva kulttuurikeskus Caisa täyttää 25 vuotta vuonna 2021. Juhlavuoden kunniaksi Caisa lahjoittaa helsinkiläisille taidetta.

Lahjapakettiin kuuluu taidetyöpajoja lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille, sambaa ja modernin saamelaisen musiikin konsertti sekä ennakkoesityksiä taiteilijaryhmä Compania Kaari & Roni Martin yhteisöllisestä tanssiveistoksesta Bakteeri. Lisäksi luvassa on esityksiä verkossa.

Taidelahjat toteutetaan elo-marraskuussa 2021.

– Perinteisen juhlan sijaan halusimme juhlia Caisan 25:tä vuotta lahjoittamalla taide-elämyksiä helsinkiläisille. Erityisesti pandemiatilanteessa, kun taidetta ja kulttuuria ei ole voitu nauttia perinteisellä tavalla, helsinkiläisten kaipuu taiteen pariin on ollut suuri, kertoo Caisan johtaja Cátia Suomalainen Pedrosa tiedotteessa.

– Taidelahjat täydentävät Caisan syksyn ohjelmistoa, joka toteutetaan kulttuurikeskuksessamme myös elokuusta alkaen. Caisan tehtävä on edistää kaupungin moninaisuutta kaikissa muodoissaan ja sekä syksyn ohjelmisto että taidelahjat tukevat tätä missiota, jatkaa Cátia Suomalainen Pedrosa.

Kulttuurikeskus Caisa tuli Sörnäisiin keväällä 2018. Caisa muutti Elannon korttelin entisen leipätehtaan tiloihin Kaisaniemestä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.