Kauppakeskus Ristikossa jouluvalmistelut aloitettiin jo kesällä

Joulun aika on monelle kauppakeskukselle vilkasta myyntiaikaa ja sitä valmistellaan hyvissä ajoin. Näin on myös kauppakeskus Ristikossa. Konalassa sijaitseva Ristikko avasi ovensa uudistuneella ilmeellä ja laajennetulla palvelutarjonnalla vuosi sitten lokakuussa.

 

Ristikon kauppakeskukselle joulu oli viime vuonna hyvää sesonkiaikaa, jota lähdettiin tänäkin vuonna valmistelemaan varhain.

 

– Joulumyyntikauden valmisteluja lähdettiin pohtimaan jo hyvissä ajoin kesällä, jolloin alettiin suunnittelemaan Ristikon joulun ajan tapahtumia, markkinointia ja joulusomistuksia, kertoo kauppakeskuspäällikkö Tanja Teeriaho.

 

Kauppa käy joulun alla

 

Ristikon tarjonnasta löytyy arjen palveluiden lisäksi lapsiperheille ja hintatietoisille asiakkaille suunnattuja palveluita ja liikkeitä. Kauppakeskuksessa on myös useampia outlet-myymälöitä sekä ravintoloita ja kahviloita.

 

Reippailuhalli Huimalassa joulun aika näkyy esimerkiksi erilaisten urheiluseurojen ja yritysten järjestämissä pikkujouluissa.

 

–Pikkujouluaika pitää meitä tavallista ahkerampana. Tapaninpäivästä alkavat joululomat, se on meillä vuoden vilkkainta aikaa, kertoo Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude.

 

Reippailuhallissa vilkkaus näkyy myös pimenevissä päivissä ja illoissa. Jouluna etsitään myös elämyksellisiä joululahjaideoita.

 

–Joulun aikaan meillä myydään reilusti yli puolet koko vuoden lahjakorteista. Huimalan lahjakortti on hauska lahja, jolla lapsen saa riemuisasti liikkeelle vaikka heti joululomalla, vinkkaa Stude.

 

Myös lemmikkieläinliike Faunattaren myynneissä näkyy positiivisesti lemmikeille hankittavat  joululahjat.

 

–Meillä kysytään erityisesti lahjaksi koirien puruluita sekä lemmikkien joulukalentereita. Niitä aletaan myydä viimeistään marraskuun puolessa välissä, kertoo liikkeen myyjä Sohvi Mäkelä.

 

Joulutapahtumia koko perheelle

 

Ristikossa on luvassa useita joulutapahtumia, joista ensimmäisenä järjestetään joulukaudenavajaiset lauantaina 26.11. Ohjelmassa on muun muassa lauluesityksiä, askartelupaja sekä Muumishow.

 

Joulun alla kauppakeskukseen saapuu vieraaksi joulupukki viihdyttämään perheen pienimpiä sekä musiikista nautiskellaan kauniimpien joululaulujen muodossa esiintymässä muun muassa Pikomalan laulajat ja Pitäjänmäen seurakunnan yhtye.

 

Entä milloin joululaulut kajahtavat soimaan Ristikon kauppakeskuksen käytävillä?

 

–Joulumusiikkia soitamme avajaisista 26.11 alkaen pikkuhiljaa voimistuen jouluviikkoa kohden, sanoo kauppakeskuspäällikkö Teeriaho.

 

Ristikon ajankohtaiset tapahtumat voi tarkistaa osoitteesta www.kauppakeskusristikko.fi sekä sosiaalisen median kanavilla Facebookissa ja Instagramissa.

 

Teksti ja kuvat: Nella Rahkonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.