Kauppakeskus Itis avasi tilan tubevideoiden tekemiseen

Itäkeskuksessa on avattu erikoinen Tubelounge, jossa lapset ja nuoret voivat kokeilla YouTube -videoiden tekemistä.

Itiksen kauppakeskukseen perustettuun Tubeloungeen yritetään houkutella myös lasten ja nuorten vanhempia.

Kauppakeskus Itis ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Splay One lanseerasivat Tubeloungen, jossa tubettaminen tuodaan tutuksi kaikenikäisille. Loungessa voi katsoa tilaan tuotettuja ohjelmasarjoja, kuten Tubekoulu-kokonaisuuden sekä kokeilla itse tubettamista.

Vaikka lähes jokainen nuori kuluttaa YouTubea aktiivisesti, monilla ei ole kuitenkaan kokemusta omien videoiden tekemisestä. Itiksen Tubeloungen idea on tutustuttaa koko perhe YouTuben ja videoiden maailmaan sekä tarjota mahdollisuus kokeilla tubevideon kuvaamista. Loungessa on välineet oman videon kuvaamiseen.

Itiksen Tubelounge on maksuton tila, jossa videoiden tekemiseen tutustutaan Suomen suosittujen tubettajien johdolla. Se tarjoaa myös vanhemmille vinkkejä tubettamiseen ja some-turvallisuuteen. Splay One on Loungen yhteistyökumppani, joka konsultoi ja tuottaa sisältöä tilaan.

”Tubettaminen halutaan tuoda tutuksi myös vanhemmille, koska se on monille vierasta ja huoli omista lapsista tubemaailman pyörteissä on yleistä. Tubelounge mahdollistaa videoiden tekemisen ja katselemisen yhdessä perheen tai ystävien kanssa valvotussa ympäristössä”, kertoo Essi Kivitie, Splay One Finlandin operatiivinen johtaja.

”Lapsiperheet ovat hyvin tärkeä kohderyhmä meille ja Tubeloungessa perheet voivat viettää hetken yhteistä aikaa shoppailun lomassa”, Itiksen markkinointijohtaja Anna Homén toteaa.