Kannelmäen seurakunnan virasto muuttaa

0
57

Kirkkoherranviraston uusi osoite on maanantaista 23.1. alkaen Klaneettitie 6-8 A, 1. krs. Viraston aukioloajat pysyvät samoina eli ma-pe klo 9-14, p. 09 2340 3800. Muuttopäivinä torstaina 19.1. ja perjantaina 20.1. virasto on suljettu.

Kirkkoherranvirasto on toiminut väliaikaisesti kesästä 2015 asti seurakuntakeskuksen toisen kerroksen kappelissa. Syksyllä tehdyn kuntokartoituksen perusteella on päädytty siihen, että alun perin tiloihin suunniteltua remonttia ei kannata tehdä, koska koko talotekniikka on tullut elinkaarensa päähän.

Seurakuntakeskuksen toiminta jatkuu muilta osin normaalisti. Toisen kerroksen salit ja kerhotilat sekä koko lasten ja nuorten siipi ovat edelleen käytössä. Näitä tiloja pyritään pitämään auki siihen saakka, kunnes saneeraustyön alkavat koko laajuudessaan. Töiden käynnistämistä hidastaa hankkeen laajuus ja se, että talo on osittain suojeltu. Todennäköisesti vuosi 2017 kuluu suunnittelun ja muutoslupien kanssa ja varsinainen työ päästään aloittamaan vuonna 2018.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.