Päivät pitenevät on aika uusille harrastuksille

Päivät pitenevät ja nyt on sopiva aika aktivoitua vaikkapa talviliikunnan pariin. Pulkkamäkien ja hiihtolenkkien lisäksi Hertoniemen-Laajasalon alueelta löytyy paljon erilaista tekemistä kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille. Kokosimme tähän muutamia vinkkejä lähiviikkojen monipuolisesta tarjonnasta. Nyt reippaasti liikkeelle ja rohkeasti kokeilemaan mikä olisi sinun juttusi.

Lähde ladulle – vaikka vartiksi

Suomen Latu kutsuu kaikki hiihtämään 4.2. kello 10 alkaen. Maailman suurimmaksi hiihtokouluksi nimetyn tempauksen tavoitteena on saada helmikuun neljäntenä peräti 100 000 ihmistä yhtä aikaa ladulle. Maailman suurimman hiihtokoulun päätapahtumassa saa opetusta sekä vapaan että perinteisen hiihdon tekniikkaan. Perheille ja lapsille on oma Muumien hiihtokoulu.Tapahtuma käynnistyy Paloheinässä 4.2. kello 10.00. Tule ja nouse suksille!

x x x

Kaunolukupiiri kokoontuu

Laajasalon kaunolukupiiri kokoontuu Laajasalon kirjastossa torstaina 9.2.2017 klo 18:15-19:30. Kirjana käsitellään Leena Krohnin vuoden 2013 Finlandia-palkintoehdokasta Hotel sapiens.Vetäjänä Jukka Räisänen.

x x x

Herttoniemenrannan Martat kokoontuvat joka toinen maanantai

Olet tervetullut tutustumaan marttailtoihimme. Marttoja on kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä. Heitä yhdistää yhdessä tekemisen meininki ja halu vaikuttaa. Marttaillat pidetään joka toinen maanantai klo 18.00 Kappelilla. Osoite on Laivalahdenkaari 5, 00810 Helsinki. Kahviraha 2 €. Seuraavat teemat:

Ma 30.1. Rotinaperinne-ilta

Ma 13.2. Vuosikokous klo 18-18.30 ja Ystävätilaisuus klo18.30 alkaen. Tuo ystäväsi yhteiseen Ystävänpäivä- aaton ruokapöytään (sosekeitto, sämpylä ja kahvi ja makeaa)

Ma 27.2. Opastusta Lastensairaalan peittojen ompeluun, miten virkkaan tai kudon lappuja, opastajina Kässämartat Tanja Rantasen johdolla

Lisätietoja: http://herttoniemenrannanmartat-fi.directo.fi/

x x x

VAUVA JAMIT JA TAAPERO JAMIT HERTTONIEMITALOLLA

Vauva Jamit ja Taapero Jamit ovat lapsen ja tämän vanhemman/huoltajan yhteinen vuorovaikutteinen tanssitunti. Jameissa lapsi ja aikuinen tutustuvat omaan kehoonsa ja liikkumiseen yhdessä erilaisten mielikuvien ja tarinallisen tanssin keinoin. Lapsi tutustuu maailmaan kaikin aistein, eri tavoin kussakin kehitysvaiheessaan ja tätä oppimista tukee vuorovaikutteinen tanssi. Rohkaisevassa ympäristössä otamme elämän ensiaskeleet yhdessä. Vauva Jameissa aikuinen toimii mm. lapsen jumppa-alustana ja vauva aikuisen käsipainona. Näissä jameissa tulee hiki ja aikuisellakin on hauskaa. Tervetuloa koko perhe!

Lauantaina 28.1.2017 Herttoniemitalolla

Taapero Jamit 1 – 2- vuotiaille klo 15 – 15.30

Vauva Jamit 0 – 1- vuotiaille klo 15.30 – 16

Ohjaaja: Mirva Keski-Vähälä

Tanssin opettaja, varhaiskasvattaja ja perhetyöntekijä

Lisätietoja voi kysyä: keholataamo, 045 – 631 8743

x x x

Aikuisten jalkapallokoulujen uudet kaudet käynnistyvät!

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita.

LPS Aikuisten jalkapallokoulun alkeisryhmä aloitti tällä viikolla uuden kauden Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1). Harjoitukset jatkuvat keskiviikkoisin klo 20.45-22 huhtikuun 27. päivään saakka. Alkeisryhmässä opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Ryhmä sopii vasta-alkajille tai vähän jalkapallokokemusta omaaville. Tervetuloa mukaan!

LPS Aikuisten jalkapallokoulun jatkoryhmään mahtuu myös hyvin mukaan. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelureille. Jatkoryhmässä opetellaan taktisia asioita pelaamisen lomassa valmentaja Kai Petterssonin johdolla. Jatkoryhmä harjoittelee tiistaisin klo 21-22.15 Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1).

Ilmoittautuminen on avoinna molempiin ryhmiin nyt.
Lisätietoa osoitteessa www.laajasalonpalloseura.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.