Kauppakeskus Kaaresta entistä parempi?

63

Kauppakeskus Kaari haluaa lähialueen asukkaita mukaan kehittämään kauppakeskusta jatkuvasti parempaan suuntaan. Jos Kaari on sinulle erityisen mieluinen ostospaikka ja olet halukas tuomaan näkemyksiäsi esiin, niin tässä on maino mahdollisuus vaikuttaa osallistumalla yhteiseen tutkimushankkeeseen. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen info. Nopeimmat mahtuvat mukaan.

Kauppakeskuksen tavoitteenamme on kuulla tarpeitasi, kokemuksiasi sekä odotuksiasi Kaarta kohtaan. Kauppakeskus järjestää keskustelutilaisuuden, jonka perusteella kerätään tietoa kauppakeskuksen kehittämistyöhön.

Aihetta on ehditty jo kommentoida vilkkaasti sosiaalisessa mediassa:

”Sinne pitäis saada asiakkaille sellaset potkupyörät/laudat, kun ainakin Prisman tilat on liian isot – jos haluaa ostaa vain maitoa ja leipää, joutuu kävelemään kilometritolkulla, ja sitten hyllyjärjestystä vielä vaihdetaan niin ettei sieltä löydä enää mitään. Nimim. toistaiseksi tervejalkainen.”

”Malkkarista sinne on hankala päästä kun ei oo autoo. Miksei se bussi 36 kierrä Kartanonkaarta ettei tarvis aina vaihtaa bussii? Terv jalkavaivanen Pehtoorintieltä… Ja muuteskii se 36 lopettaa liikennöinnin ihan liian aikasin, eipähän jäädä Kaaren ravintoloita kokeilemaan…”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.