Kannelmäen palvelutalo ja palvelukeskus ovat uudistuneet

Kannelmäen palvelutalolla ja palvelukeskuksella vietettiin keskiviikkona 13.2. remontinjälkeistä uusien tilojen avajaisjuhlaa.

Palvelutalon B-rakennus on remontoitu kokonaan ja kolme ylintä kerrosta on muutettu ryhmäkoti Sinikelloksi. Ensimmäiseen kerrokseen on avautunut palvelukeskustoiminnan käyttöön viisi uutta ryhmä- ja kokoustilaa, uusittu kuntosali ja pukutilat sekä luento-, koulutus- ja ryhmäliikuntakäyttöön soveltuva isompi tila.

Monipuolisesti varustelluista ja helposti muunneltavista ryhmätiloista löytyy esimerkiksi pieni keittonurkkaus leivontatuokioihin, laadukkaat näytöt esityksiin sekä digitaalipiano ja äänentoistolaitteet.

Uusittu kuntosali metsämaisematapetteineen ja tasapainopisteineen on saanut asiakkailta kiitosta. Myös ryhmätiloja on asiakkaiden toimesta kehuttu viihtyisiksi ja tunnelmaa tiloihin tuovat myös vastaava ohjaaja Katja Laurosen ottamista valokuvista teetetyt luontoa ja kaupunkimaisemaa kauneimmillaan kuvaavat taulut.

Kannelmäen palvelukeskuksessa on käynnistynyt uusi Tasapainorata -ryhmä, joka sopii hyvin myös kävelyn apuvälineen, kuten rollaattorin, käyttäjille. Remontin valmistuttua myös muut liikuntaryhmät, kuten Tuolijumppa, Voima ja tasapaino –ryhmä sekä SenioriPilates ovat siirtyneet väliaikaisista tiloista palvelukeskuksen tiloihin.

Uutuutena keväällä on käynnistynyt Avoin muistiryhmä, joka on tarkoitettu hiljattain muistidiagnoosin saaneille ja heille, jotka ovat esimerkiksi parhaillaan muistitutkimuksissa. Maanantai-iltapäiviin iloa tuovat kaikille avoimet Peräkammarin laulunlyömät–yhteislaulutuokiot. Lisäksi kevään aikana järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten suuren suosion saaneita karaoketansseja sekä toukokuun lopulla perinteiset Sukupolvisäpinät.

Palvelukeskustoiminta on suunnattu helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille ja palvelut ovat maksuttomia, ellei toisin mainita. Lisätietoa: Vastaava ohjaaja Katja Lauronen p. 09 310 24120 tai kannelmaen.palvelukeskus@hel.fi. Löydät meidät myös Facebookista nimellä Kannelmäen palvelutalo ja palvelukeskustoiminta.