Kamarimusiikki soi kirjastoissa Pasilasta Vuosaareen

Kamarimusiikki soi Helsingin kirjastoissa marraskuussa. Kuva: Maarit Kytöharju / Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunginorkesterin ja Helsingin kaupunginkirjaston yhdessä järjestämä kamarimusiikkikiertue saapuu jälleen marraskuussa lähikirjastoihin ympäri kaupunkia.

140-vuotisjuhlaansa viettävän Helsingin kaupunginorkesterin muusikot jalkautuvat kahteentoista kirjastoon tuoden mukanaan kamarimusiikilliset tervehdykset suomalaisin, norjalaisin ja böömiläisin sävelin.

Kirjastokiertueen konsertit ovat noin puolen tunnin mittaisia ja niihin on vapaa pääsy.

Vuosaaren kirjastossa kiertueen konsertti on luvassa maanantaina 14. marraskuuta kello 18.

Kantakaupungin alueella konsertti pidetään Pasilan kirjastossa, Jätkäsaaren kirjastossa ja Vallilan kirjastossa.

Pasilan kirjaston konsertti on tarkoitus pitää tiistaina 22. marraskuuta kello 18 ja Jätkäsaaren kirjaston konsertti maanantaina 21. marraskuuta kello 18. Vallilan kirjaston konsertti on perjantaina 18. marraskuuta kello 12.

Kaupunginorkesteri kirjastossasi -kiertue järjestetään nyt kolmatta kertaa.

– Kirjastokiertue on aiemmilla kerroilla saanut runsaasti lämmintä palautetta lähikirjastojen asiakkailta, mikä on meille orkesterina suuri ilonaihe. Kirjastokonserttejamme osataan jo alueilla odottaa. Helsinkiläisten oma sinfoniaorkesteri on tuonut klassista musiikkia kaupunkilaisten ulottuville nyt 140 vuoden ajan, ja marraskuun valaiseminen kamarimusiikkikonserteilla on orkesterilaisille mieluisa kunnia-asia, sanoo Helsingin kaupunginorkesterin intendentti Aleksi Malmberg tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.