Kallio saa näköalaravintolan

Lyyra-korttelin kattoterassilta avautuvat upeat näkymät Tokoinlahdelle, Helsingin keskustaan ja aina merelle asti. Kuva: Ylva / ARCO Architecture Company

Toisen linjan ja Porthaninkadun kulmaan rakentuvaan Lyyra-kortteliin on tulossa kattoterassi, kun Bistro O mat avaa uuden ravintolan korttelin toimistotalon ylimpään kerrokseen.

Ylva Palvelut Oy:n mukaan kyseessä on Hakaniemen ja Kallion alueen ensimmäinen yleisölle avoin kattoterassi.

Ravintola avautuu loppukesästä 2023.

Helsingin keskustassa on ollut jo pitkään mahdollista nauttia ravintolaillallisesta tai lasillisesta kaupungin kattojen yllä, mutta Pitkänsillan toiselta puolelta kattoterassit ovat toistaiseksi puuttuneet.

Maisemia pääsee täälläkin tähyilemään ensimmäistä kertaa uudesta näkökulmasta, kun Bistro O mat avaa uuden ravintolan Lyyra-korttelin toimistotalon 9. kerrokseen.

Tiedotteen mukaan ravintolan terassilta näkyy merelle ja keskustaan asti.

– Kaikille avoin kattoterassi ja ravintola täydentävät hienosti Hakaniemen palvelutarjontaa. Alue on hyvässä nosteessa: kauppahalli on saatu jälleen auki pitkän remontin jälkeen, ja Hakaniemen ja Kallion teatterit ja kulttuuri houkuttelevat ihmisiä, iloitsee Ylvan vuokrauspäällikkö Maija Ryynänen tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.