Ullanlinnan uudessa hoitosalongissa rentoudutaan kuin Lapin matkalla

Taiteiden yönä avattu, Rukalta lähtöisin oleva Ruka Beauty & Wellness -hoitosalonki tuo palan Lappia Helsingin Ullanlinnan Puistokadulle.
Hoitola tarjoaa muun muassa ekokosmetologin ja ayurvedahoitajan palveluja sekä erilaisia hierontoja ja hemmotteluhoitoja, jotka soveltuvat paitsi naisille myös miehille.

Lapin luonto huokuu hoitolan tunnelmassa: seiniä koristavat eläinaiheiset taideteokset, ilmassa tuoksuvat yrtit ja kaiuttimissa soi rauhallinen musiikki. Hoidoissa keskitytään ennen muuta luonnonläheisen kokemuksen tarjoamiseen keskellä kaupungin kiirettä. Lapin tuliaisina hoidoissa käytetään tuoksuvia marjauutteita, ja hoidon yhteydessä tarjoillaan teetä.

Taide on merkittävässä roolissa Ullanlinnan hoitosalongissa, ja seinillä on esillä Secret nature -niminen näyttely kuusamolaisten taiteilijoiden töistä. Erikoisuutena on kuviotaidemaalari Marja-Liisa Jokelan loihtima viisitoistaneliöinen tilataideteos, jota monet asiakkaat ovat ihastelleet.

”Taide tukee ihan erityisellä tavalla rentoutumista ja arjesta irrottautumista”, kertoo taide-kauneushoitolan omistaja Sanna Juga.

Toinen hoitolan erikoisuus on keskellä vastaanottotilaa komeileva rohdosmylly, jolla jauhetaan hoitoihin kuuluvat yrtit.
Poikkeuksellisuutta löytyy myös hoidoista: Kuusamolaisen päähieronnan tilatessaan asiakas saa kuulla hieronnan lisäksi kuusamolaisia sananlaskuja.

”Lapinkivihierontaa suosittelen kokeilemaan ainakin kerran elämässä”, Juga vinkkaa. ”Se sopii hienosti viilenevän syksyn säihin lämmittävänä rentoutushetkenä, ja sen voi myös antaa vaikkapa ystävälle lahjaksi.”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.