Kaivarissa on tapahtunut koko kesän – mutta mitä siitä ollaan mieltä?

Kaivo- ja Meripuiston alue on viime vuosien saatossa muodostunut yhä houkuttelevammaksi alueeksi erilaisille tapahtumille. Viime vuosina Meripuistoon on kohoillut tapahtumien yhteydessä telttakyliä ja Kaivarissa on juhlittu vappupiknikin lisäksi Pride-päivää ja olutfestaria.

Myös erilaiset liikunnalliset tapahtumat ovat tykästyneet Kaivopuiston idylliseen maisemaan. Kaivopuiston läpi on kesän mittaan kulkenut muun muassa Helsinki Marathonin ja RunFest-tapahtuman juoksureitit. Puistossa järjestettiin kesällä myös paljon erilaisia maksuttomia liikunta- ja joogatunteja, kuten jokatiistaiset ja -torstaiset Friskis-puistojumpat, jotka jatkuvat myös syksyllä.

– Varsinkin nyt kun on ollut näin hyvät kelit, on ihana että järjestetään erilaisia tapahtumia, iloitsee Carusellin kahvilatyöntekijä Aino Sadeniemi.

– Meille lähialueen tapahtumat tuovat tietysti tullessaan myös asiakkaita, joiden kasvavaan määrään varaudumme henkilöstön puolella lisäämällä väkeä ja valmistelemalla isompia ruokamääriä tarjolle. Ihmiset tuntuvat olevan hyvällä mielellä, ja vitriinistä lähtee take away -ruokia mukaan.

Vuorikadulla asuva Olavi Vuorinen puolestaan ei ole itse ollut osallisena alueen tapahtumiin, mutta kertoo jo aikuiseksi varttuneiden lastensa olleen innostuneita ainakin juoksutapahtumista.

– Tapahtumat tuovat alueelle elämää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.