Easton-kauppakeskus – kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa

Easton avasi ovensa lokakuussa.

Itäkeskukseen hetki sitten nousseen uuden kauppakeskus Easton Helsingin ensimmäinen osa on avattu kävijöille lokakuussa. Easton Helsingin on rakennuttanut Kesko ja se rakennettiin entisen City-jätin viereen, johon on tarkoitus rakentua Easton-Helsingin loppuosa. Itis-lehden TET-harjoittelija vieraili kauppakeskus Easton Helsingissä.

Kauppakeskus sijaitsee aivan metroaseman vieressä ja pyörille sekä autoille on varattu paljon paikkoja. Eastoniin pääsee Itis-kauppakeskuksesta Hansasiltaa pitkin, mutta sisäänkäynnin löytäminen ulkopuolelta osoittautui kumminkin hieman monimutkaisemmaksi.

Sisäänpäästyä TET-harjoittelija huomasi, että Eastonin liikkeet ovat pääasiallisesti ravintoloita, kahviloita, partureita ja kampaamoita. Vieressä sijaitsevaan Itis-kauppakeskukseen verrattun, joka tarjoaa enemmän shoppailumahdollisuuksia, Eastonin ensimmäinen osa on selvästi suunnattu enemmän ravintoloiden ja kahviloiden kävijöille sekä K-Citymarket ruokakaupan asiakkaille.

– Easton sopii parhaiten ruokaostoksille ja ravintola käyneille, mutta ei välttämättä yhtä hyvin shoppailuun, kuin viereinen Itis-kauppakeskus, TET-harjoittelija kertoo.

Eastonin tarkoitus on tuoda Itä-Helsingin paras ruoka samaan paikkaan ja toimia Itä-Helsinkiläisten kokoontumispaikkana. Ruokaa Eastonissa on kyllä tarjolla, mutta onko se kutsuva kokoontumispaikka jää vielä nähtäväksi.

Kauppakeskuksen sisätiloihin on panostettu ja ne ovat siisti ja modernit. Käytävillä on useita penkkejä ja istumapaikkoja ja uudempana lisäominaisuutena lataupisteitä, joka todennäköisesti houkuttelee nuoria.

Eastonin julkisivu on joiltain kohdin keskeneräisen näköinen, mutta hyvin huomiota herättävä, johtuen julkisivun räväkästä punaisesta värityksestä ja verhoilusta. Eastonin loppuosien odotetaan valmistuvan vuonna 2019.

Artikkelin on kirjoittanut 9-luokkalainen Essi Korhonen, joka oli lehdessämme TET-harjoittelussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.