Aikuistentanssit Puotilan ostarilla 21.4.

Aikuistentanssiperinne herätetään henkiin lauantaina huhtikuun 21. päivänä klo 19 Puotilan ostoskeskuksessa Helsingissä. Idean takana on Lions Club Vartiokylä. Tansseilla kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättömänä huumeiden vastaiseen työhön Itä-Helsingin nuorison keskuudessa.

Aikuistentansseilla on tarkoitus houkutella koolle niin sanottuja alkuperäisiä puotilalaisia sekä muita itähelsinkiläisiä tanssin ystäviä. Tapahtumatila on palanen suomalaista pankkihistoriaa; ostarilla takavuosina toimineet KOP:n, SYP:n ja Postipankin pankkisalit on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka viimeisin vuokralainen oli Nukketeatteri Sampo.

Buffa ja pubitikkakisa

Tansseissa palataan vuonna 1961 valmistuneen ostoskeskuksen alkujuurille nykypäivää unohtamatta. Soittolistalla on musiikkia eri vuosikymmeniltä menevistä rytmeistä hitaampaan fiilistelyyn. Buffassa on tarjolla pientä korvausta vastaan kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja makkaraa. Ohjelmassa on myös pubitikkakisa, jossa parhaiden palkitsemisen ohella jaetaan yllätysvoittoja. Liput tanssitapahtumaan maksavat kymmenen euroa.

Puotilan ostarilta löytyy niin sanotusti saman katon alta kolme ravintolaa, joissa voi halutessaan piipahtaa tanssin lomassa. Rakennuksen erikoisuutena on Olutravintola Pikkulintu, joka tunnetaan Suomen kattavimmasta mallasviskivalikoimastaan, yli 300 lajiketta. Ravintola on valittu myös useita kertoja Vuoden Olutravintolaksi. Lähes 60-vuotiaan ostoskeskuksen Kaksi muuta anniskeluravintolaa ovat nimeltään Kummisetä ja Bar Puotila.

Jukka Suomela

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.