Herttoniemen ja Laajasalon suunnitelmia esitellään verkkoillassa

Näkymä kantakaupunkiin Laajasalosta

Kaakkois-Helsinkiin suunnitellaan paljon uutta. Kaakkois-Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään 22. syyskuuta kello 17.30 alkavassa verkkotilaisuudessa.

Esitysten lisäksi kaupungin asiantuntijat ovat vastaamassa chatissa katsojien kysymyksiin.

Tallenne verkkotilaisuudesta on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

Ilta on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osiossa tehdään katsaus Herttoniemen, Roihuvuoren ja Kulosaaren suunnitelmiin, ja kello 18.45 siirrytään Laajasalon puolelle. Alussa kerrotaan myös lyhyesti koko alueen liikenne- ja katusuunnittelun tilanteesta.

– Kysymyksien ja kommenttien vastaamiseen jätetään enemmän aikaa kuin aikaisemmissa tilaisuuksissa, kuten kaupunkilaiset ovat toivoneet, tiedotti Helsingin kaupunki.

Viime tilaisuudessa esitellystä Roihuvuoren kirkon korttelista saadusta palautteesta kerrotaan illan aikana, mutta uusia suunnitelmia ei ole tällä kertaa esiteltävänä. Kulosaaresta kerrotaan ostoskeskuksen, tennishallin ja palvelukorttelin alustavista suunnitteluvaiheista.
Itäisen saariston virkistyskäytöstä tehty suunnitelma hyväksyttiin kaupunkiympäristölautakunnassa kesäkuussa, ja illan aikana kuullaan miten ja mistä saarista suunnitelmaa on tarkoitus lähteä toteuttamaan.

Laajasalon puolella esitellään kaavahankkeiden lisäksi Kruunuvuorenrannan palveluiden, katujen ja asuntojen rakentumistilannetta ja kerrotaan, kuinka Laajasalontien rakennustyöt ovat edenneet. Kruunusillat-raitiotien rakentaminen on päätetty tehdä vaiheittain, ja illan aikana saadaan myös lyhyt tietoisku mitä vaiheistus käytännössä tarkoittaa ja mitkä asiat ovat vielä päättämättä.

Verkkotilaisuudet ovat olleet kaupunkilaisten keskuudessa suosittuja, ja tallenteet ovat keränneet jälkikäteen vielä moninkertaisen katsojakunnan osallistujamäärään nähden. Kaakkois-Helsingin tilaisuus on myös katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuuden ohjelma, osallistumisohjeet ja seuraavien tilaisuuksien päivämäärät löytyvät nettiosoitteesta www.hel.fi/asukastilaisuudet.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.