Helsingissä Kirjamessuillaan to-su 27.–30.10.

Nyt kuudennetoista kerran järjestettävässä, maamme merkittävimmässä ja monipuolisimmassa kirjallisuustapahtumassa esiintyy yli 1000 kirjailijaa, tiedemiestä, poliitikkoa, taiteilijaa ja vaikuttajaa 9 eri maasta. Kansainvälisiä kirjailijavieraita on lähes 50 . Tällä kertaa edustettuna on erityisen paljon pohjoismaisia kirjailijoita mm. yhdeksän Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinto 2016 ehdokasta. Kirjamessujen teemana on pohjoismainen kirjallisuus ja kulttuuri. Kirjamessujen teemoina ovat lisäksi Aikamme siirtolaiset ja Sivistys – kansakoulu 150 v.

Paljon muutakin kuin kirjanäyttely

Kirjamessuille ensimmäistä kertaa aikoville vierailijoille tullee yllätyksenä tapahtuman monipuolisuus. Messujen lavoilla pidetään yli 800 seminaaria, keskustelua ja haastattelua. Kirjailijat esiintyvät myös osastoilla ja signeeraavat teoksiaan. Ohjelman seuraamisen lisäksi kävijät voivat ostaa kirjauutuuksia ja tehdä kirjalöytöjä mm. samanaikaisesti järjestettäviltä Antikvaarisilta kirjamessuilta. Kirjamessuille osallistuu yli 300 yritystä.

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvaariset Kirjakauppiaat ry:n ja Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Messut järjestetään 27.–30.10.2016.

Tänä vuonna samanaikaisesti järjestetään Viini & Ruoka -tapahtuma. Samalla lipulla pääsee tutustumaan molempiin tapahtumiin. Lippujen hinnat: aikuiset 16 e (kokoaikalippu 30 e), lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 10 e (kokoaikalippu 20 e), perhelippu 37 e. Liput ennakkoon: shop.messukeskus.com

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.