Talven muodissa näkyy klassisen tyylin paluu

Talven muodissa korostuvat tummat sävyt, kiiltävät pinnat ja eleetön, klassinen tyyli, joka vaatii laadukkaita materiaaleja ja istuvia leikkauksia.

– Kauden värimaailma on tummasävyistä: tummanpunaista, yönsinistä, grafiittia, helmenharmaata, petrolia ja mustaa. Luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja villaa käytetään paljon. Vaatteissa nähdään kiiltäviä pintoja, eläinkuoseja, raitaa ja ruutua, mutta myös jonkin verran logoja amerikkalaisten yliopistokampusten tyyliin, stylisti Teri Niitti maalailee.

Tämän talven trendi on klassinen tyylikkyys, joka näkyy koristelun vähenemisenä ja tietynlaisena paluuna ’90-luvun asketismiin ja perusasioiden pariin.

– Koristelun vähetessä materiaali on entistä tärkeämpää, samoin istuvuus ja leikkaukset. Ylipäätään kunnollinen pukeutuminen on tehnyt paluun, eli nyt paidat napitetaan ylös asti. Asiallisuus lisääntyy ja sporttisuus vähenee, Teri Niitti kertoo.

Naisilla trendit näyttäytyvät selkeämpinä, miesten pukeutumisessa muutokset ovat hillitympiä. Housut ovat molempien sukupuolten pukeutumisen kivijalka.

– Hameilla ei tänä talvena juhlita. Housuissa on ylipitkät, reilusti leveät mutta suorat lahkeet, määrittelee Niitti talven trendejä.

 

I love fashion -messuilla Messukeskuksessa 21.-23.10. esittellään talven muotitrendejä. Kuva: Messukeskus, Petri Mast

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.