Hertsi on auki

Uskomatonta mutta totta – Hertsi on nyt auki. Uskomatonta lähinnä siksi, että kauppakeskuksen piti olla valmis jo kymmenen vuotta sitten. Uskomatonta myös siksi, että koronaepidemian seurauksena kaikki vähänkään tapahtumaan viittaava on nyt peruutettava.

Kaupassa pitää kuitenkin käydä ja Hertsin valinta avata kaupoat ja palvelut matalalla profiililla tuntuu oikealta ratkaisulta. Kauppakeskuksen käytävillä ei avajaistunnin aikana ollut ruuhkaa, mutta ihmisvirtaa riitti sopivassa määrin kaikkiin myymälöihin.

Osa myymälöistä ja palveluista avataan vasta syksyllä, mutta Prisman voimakkaan asiakasimun myötä kauppakeskukselle voi ennustaa valoisaa tulevaisuutta jo nykyisellä palveluvalikoimalla.

Herti korostaa

”Pyrimme kaikin tavoin ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Jokaisen lähipalvelukeskus Hertsissä asioivien ja työskentelevien terveys on meille erittäin tärkeä. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin keinoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia”, kirjoittaa kauppakeskuspäällikkö Hanna Feodorov Hertsin nettisivuilla.

Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronavirusepidemiaa Hertsin näyttäessä esimerkkiä:

1. Huolehditaan käsien pesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan hyvää huolta käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla eri puolilla lähipalvelukeskusta.

2. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, jää kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

3. Pidämme siivoustason korkealla

Kiinnitämme nyt erityistä huomiota siivoukseen lähipalvelukeskus Hertsissä. Siivousta tehostetaan erityisesti sellaisille pinnoille, joista virus leviää herkästi.

Käytämme muun muassa paljon käytetyille pinnoille kuten ovenkahvoihin ja hissipainikkeisiin erittäin tehokasta desinfiointiainetta, joka vaikuttaa pinnoilla pitkään. Käsidesiä on saatavilla ympäri keskusta.

4. Peruimme avajaistapahtumat ja -esiintyjät 18.–22.3.

Ilmoitimme 12.3., että perumme kaikki avajaistapahtumat ja -esiintyjät. Näin pyrimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä.

5. Nopeat toimenpiteet mahdollisia

Seuraamme viranomaistiedotusta ja informoimme vuokralaisia, asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaativia toimenpiteitä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näille toimenpiteille. Näin huolehdimme, että epidemia ei leviä riskiryhmiin. Kiitos!