Haluatko tarjota apua sitä kaipaavalle? Katso tarve Jouluapua-yhteisöstä

Jouluavun päämääränä on toimittaa apua pääsääntöisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin.

Jouluapua on yhteisö, joka aloitti toimintansa Facebookissa jouluna 2013. Jouluapua toimii linkkinä avunantajan ja avunsaajan välillä. Jouluapua ei vastaanota lahjoituksia, vaan tarkoituksena on, että avunantaja toimittaa lahjoituksen suoraan avunsaajalle.

Jouluavun päämääränä on toimittaa apua pääsääntöisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin. Useasti toivottua on jouluruoka, hygieniatuotteet, vaatteet ja lelut lapsille. Tavarat voivat olla käytettyjä, mutta ehjiä, siistejä ja puhtaita.

Jouluavun tavoitteena on toteuttaa lapsille ja nuorille joulujuhlan tunnelmaa jouluruoan, lahjojen ja koristeiden muodossa sekä antaa jouluniloa lapsille sekä aikuisille. Päämääränä on myös, että avunantajalle jää hyvä ja positiivinen kokemus auttamisesta.

Valitse Jouluavun ”kartasta” perhe ja ojenna apusi

Jouluavun verkkosivuilta löytyy kartta, jossa näkee perheiden ja muutoin apua kaipaavien hakemuksia. Kartalta voi sitten valita perheen, jota haluaa auttaa.

Klikkaamaalla kartalla näkyvää perhettä, esiin avautuu yhteydenottolomake, jonka kautta saa suoran yhteyden perheeseen. Mikäli kartassa ei ole lomaketta, tämä tarkoittaa, että perheellä ei ole sähköpostia ja yhteystiedot saa ottamalla yhteyttä Jouluapuun. Kun perheeseen on ollut yhteyksissä, niin sitten täytyy vain odottaa perheen yhteydenottoa. Tässä vaiheessa avunantaja ja apua kaipaava sopivat avusta keskenään.

Jouluavun takana on yksityishenkilö, Heidi Miettinen, joka asuu Tanskassa miehensä ja kolmen lapsen kanssa. Idea lähti sattumalta netistä löydetystä artikkelista, jossa kerrottiin aiheesta “Joulu on vaikeaa aikaa köyhissä lapsiperheissä”.

Jouluapua.fi-verkkosivuilta löytyy ihania kiitosviestejä avunsaaneilta:

”Sydämellinen kiitos teille jouluavun enkeleille! Meille tulee ihana joulu”

– Perhe 127

”Olen todella yllättynyt ja kiitollinen ystävällisistä yhteydenotoista ja siitä että niin moni on meille tarjonnut apuaan. Ja suuri kiitos myös teille että olette mahdollistaneet tämän. KIITOS!”

– Perhe 48

”Lämmin KIITOS ja halaus kaikille teille jotka ovat meitä auttaneet <3 Se tunne kun voi ”itse” järjestää oman Joulun ilman paineita mistä saa rahat raavittua kokoon, on kullan arvoinen. Kerrankin voi hengittää syvään ja nauttia. Laitetaan hyvä kiertämään!”

– Perhe 38

Lähde: Jouluapua.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.