Läntinen bulevardikaupunki esillä verkkotilaisuudessa

Kaikille avoimessa Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa aiotaan käsitellä pitkä lista ajankohtaisia kaupunkisuunnitteluun ja liikenteeseen liittyviä hankkeita yhden illan aikana.

Haagan osalta verkkotilaisuudessa esitellään läntisen bulevardikaupungin tilannekatsaus. Läntinen bulevardikaupunki asemakaavoitetaan Länsi-Haagaan Vihdintien ja Haagan liikenneympyrän alueelle.

Verkkotilaisuuden ohjelma käsittää myös esimerkiksi Kuninkaantammen aluerakentamisen tilannekatsauksen, Lassilan Hopeatien ympäristön kaavoituksen ja Raide-Jokerin. Ennakkotietojen mukaan esitellään myös kaupungin omaa tulevaa asuntotuotantoa Länsi-Helsingissä ja Taloyhtiöklubien toimintaa.

Kannelmäen osalta tilaisuudessa esitellään Sitratorin ja Kannelmäen asemanseudun suunnitelmia. Käsittelyssä ovat myös Malminkartanon suunnitteluperiaatteet ja Malminkartanon aseman eteläpuolen aukiot.

Helsingin kaupungin järjestämään verkkotilaisuuteen osallistutaan klikkaamalla kaupungin verkkosivulla olevaa liittymislinkkiä Microsoft Teams live-tapahtumaan. Tilaisuus pidetään keskiviikkona 27. tammikuuta 2021 kello 17.30.-20.

Lähetyksen viestiseinällä voi esittää kysymyksiä kaupungin edustajille esitelmien aikana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.