Bussilinja 550 pois Oulunkylän asemalta – Pakilantiellä kaistat vähenevät

Tarkemmin liikennejärjestelyistä kerrotaan Raide-Jokerin verkkosivulla. Kuva: Sami Perttilä.

Maaherrantien vanhaa rautatiesiltaa aletaan purkaa Veräjämäessä maaliskuussa 2021, jolloin bussilinja 550 siirtyy kiertoreitille Koskelan kautta.

Oulunkylän aseman, Veräjämäen ja Viikinmäen pysäkit Maaherrantiellä poistuvat käytöstä.

Poikkeusreitillä on käytössä Taivaskallion ja Viikinrannan pysäkit sekä Viikintiellä oleva pysäkki Maaherrantie. Poikkeusreitti on käytössä Raide-Jokerin valmistumiseen saakka.

Oulunkylän Norrtäljentie on avattu bussien läpiajoliikenteelle vuoden 2021 alussa ja Siltavoudintien kautta kulkenut kiertoreitti on poistunut käytöstä. Muulle ajoneuvoliikenteelle Norrtäljentie avataan myöhemmin keväällä 2021.

Raide-Jokerin rakennustöistä on Helsingissä ja Espoossa tehty jo noin 44 prosenttia. Raitiotietä on nyt valmiina yhteensä 9 140 metriä, eli yli yhdeksän kilometriä.

Ensimmäiset kadut, Espoon Leppävaarankatu, Maarintie ja Maarinrannantie, ovat valmistuneet ja ne on luovutettu Espoon kaupungille. Valtaosalla Raide-Jokerin 42 kadusta työt kuitenkin jatkuvat.

Pakilantiellä Maunulassa ajokaistojen määrä vähenee tammikuun puolivälissä. Raide-Jokerin valmistuttua Pakilantiellä on käytössä yksi kaista suuntaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.