Yleisö pääsee näytelmän harjoituksiin Malmilla

Malmin Työväen Näyttämö. Kuva: Erkki Suitiala

Malmin Työväen Näyttämöllä 23.2.2020 ensi-iltaan tulevan Vaimoni on toista maata harjoitukset alkoivat syyskuussa. Ensi sunnuntaina 17. marraskuuta näyttämö järjestää avoimet harjoitukset, joihin voi mennä seuraamaan näytelmän tekemistä.

Näytelmä on ranskalaisen Gilles Dyrekin (suom. Reita Lounatvuori) hykerryttävä nykykomedia, jossa kaksi pariskuntaa kohtaa illanvieton merkeissä. Tavanomaisesta kyläilystä kehkeytyy riemastuttava pyörremyrsky, jossa sekoittuvat niin tavarat, hääsuunnitelmat kuin puolisoiden tunteet.

Michel Budskon mukaan tässä näytelmässä on ohjaajana helppo hengittää. Alusta lähtien harjoituksissa on ollut työteliäs ja hulvattoman hauska tunnelma, jonka toivotaan välittyvän myös varsinaisiin esityksiin. Näytelmä kertoo ristiriitaisista asenteista, joilla suhtaudumme vierauteen. Rooleissa nähdään Maarit Kivivuori, Petri Rovio, Juha Kalliolahti ja Vuokko Suitiala.

Malmin Työväentalon toimijoiden joulumyyjäiset järjestetään sunnuntaina 17.11. kello 10-14. Silloin on hyvä tilaisuus kurkistaa tekeillä olevaan näytelmään myyjäisten yhteydessä järjestettävissä avoimissa harjoituksissa, jotka pidetään kello 11-13. Harjoituksia voi seurata sen aikaa kun kiinnostaa.

Malmin Työväen Näyttämö esittää Vaimoni on toista maata -näytelmää Malmin Työväentalolla ensi helmi-huhtikuussa. Lisäksi esityksiä on Malmitalolla huhtikuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.