Vuoden auto Suomessa 2019 julkistetaan auto- ja liikennegaalassa 9.11.

Vuoden Auto Suomessa 2019 -palkinnosta kilpailee 30 mielenkiintoista uutuusmallia. Voittaja julkistetaan Auto 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa perjantaina 9.11. Helsingin Messukeskuksessa.

Iso ja perinteinen sedan, vai kuitenkin hieman linjakkaampi menopeli? Kohdistuuko valinta perinteiseen korimalliin, vai miten olisi trendikäs katumaasturi? Onko polttomoottorilla enää mitään virkaa, kun sähkö tekee tuloaan? Jännitystä riittää jälleen, kun Auto- ja liikennetoimittajat ry jakaa tänä vuonna jo viidennen kerran peräkkäin Vuoden Auto Suomessa -palkinnon vuoden tärkeimmälle autouutuudelle.

Tänä vuonna ensimmäisellä äänestyskierroksella tuomariston äänistä kilpailee yhteensä 30 uutuusmallia. Näistä kuusi eniten ääniä saanutta selviytyy toiselle ja ratkaisevalle kierrokselle.

Aikaisempien vuosien tapaan uutuuskirjo on erittäin laaja. Mukaan mahtuu kaikkea pienistä ja kompakteista katumaastureista tämän hetken kuumimpiin sähköautoihin. Mukaan päästäkseen autojen täytyy olla äänestyshetkellä myynnissä Suomessa ja tuomariston koeajettavissa.

Miten voittaja sitten valitaan? Auton uutuusarvon lisäksi tuomaristo arvioi auton rahalle tarjoamaa vastinetta sekä muita ominaisuuksia kuten ajettavuutta, tiloja, teknistä edistyksellisyyttä sekä ympäristöystävällisyyttä.

VOITTAJA JULKISTETAAN AUTO- JA LIIKENNEGAALASSA

Auto- ja liikennetoimittajien Vuoden Auto Suomessa 2019 -äänestyksen voittaja julkistetaan perjantaina marraskuun 9. päivänä Auto 2018 -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa. Vuoden Auto Suomessa 2019 -palkinnon lisäksi gaalassa jaetaan palkintoja ja tunnustuksia auto- ja liikennealan toimijoille, jotka esimerkillään innoittavat muita alan toimijoita.

Auto- ja Liikennegaalan huippuhetket ovat nähtävissä MTV3-kanavalla lähetettävässä koosteessa lauantaina 10.11. klo 15.05 ja uusintana sunnuntaina 11.11. klo 13.00.

Palkitsemisten ja tunnustusten lomassa gaalavieraille on luvassa viihdettä Suomen huipulta, kun lavalle nousevat Janna, Roope Salminen ja viihdeorkesteri Dallapé. Juhlan juontavat kilpa-autoilija Emma Kimiläinen ja MTV3:n Huomen Suomi -ohjelman juontaja Nina Rahkola. Auto- ja Liikennegaalan järjestelyistä vastaavat Autotuojat ja -teollisuus ry sekä Event Management Group Oy yhdessä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n kanssa.

Gaalan illalliskortit maksavat 346 euroa (sis. alv.) sisältäen kolmen ruokalajin korkeatasoisen illallisen ja sisäänpääsyn Auto 2018 -tapahtumaan. Lisätietoja: info tai puh. 0400 617761.

Vuoden Auto Suomessa 2019 -ehdokkaat:

Audi A6

Audi Q8

BMW 6-sarjan GT

BMW X2

BMW X4

Citroën C3 Aircross

Citroën Berlingo

Dacia Duster

DS7 Crossback

Ford Focus

Honda CR-V

Hyundai Kona

Jaguar E-Pace

Jaguar I-Pace

Kia Ceed

Lexus LS 500h

Mercedes-Benz A-sarja

Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz G

Mitsubishi Eclipse Cross

Nissan Leaf

Opel Combo Life

Peugeot Rifter

Porsche Cayenne

Škoda Karoq

Ssangyong Rexton

Suzuki Jimny

Volkswagen Touareg

Volvo XC40

Volvo V60

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.