Vantaalainen taloyhtiö valittiin Suomen parhaimmaksi

Vantaalainen As Oy Säästöpyrstö on valittu Suomen parhaaksi taloyhtiöksi. Kilpailun järjesti Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo-media.

Paras taloyhtiö palkitaan joka toinen vuosi Kiinteistömessuilla. Tänä vuonna etsittiin yhtiötä, joka suunnittelee tulevaisuutta pitkäjänteisesti ja viestii esimerkillisesti.

Tikkurilassa sijaitseva As Oy Säästöpyrstö erottui edukseen muun muassa selkeällä tulevaisuuden tavoitteella ja visiolla: yhtiö haluaa olla yksi Vantaan arvostetuimmista taloyhtöistä vuonna 2028.

Tavoitteeseen pääsemme pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella tekemisellä. Noudatamme strategiaa ja kuuntelemme niin osakkaita kuin asukkaitakin, kertovat hallituksen puheenjohtaja Sari Ahonen, hallituksen jäsen Tommi Pikkarainen ja isännöitsijä Katja Pesonen tiedotteessa.

Taloyhtiölle kilpailun voitto vahvistaa sen, että yhtiötä on kehitetty oikeaan suuntaan.

Tuomaristo kiitti yhtiötä avoimuudesa. Avoin taloushallinto ja osakkaidenkin pääsy tärkeiden asiakirjojen ääreen sujuvoittaa asumista.

– Lisäksi taloyhtiöllä on sen omiin tarpeisiin tehty strategia, joka on pohdittu tarkkaan niin vahvuuksien kuin heikkouksienkin kautta. Taloyhtiön viestinnässä otetaan huomioon kaikki osakkaat ja asukkaat: viestintä ulottuu ilmoitustaulu- ja kirjeviestinnästä facebook-ryhmään ja taloyhtiösivuihin, tuomaristo perusteli valintaa.

Kotitalo-median päätoimittaja Maria Mäkisen mukaan kilpailu nostaa taloyhtiöasumisen profiilia sekä hallituksen ja isännöinnin hyvän ja toimivan yhteistyön merkitystä.

– 2,7 miljoonaa suomalaista asuu taloyhtiöissä. Julkisuudessa puhutaan usein taloyhtiöelämän ongelmista, vaikka suurin osa on tyytyväisiä asumismuotoonsa. Haluamme tuoda esille hyviä esimerkkejä suunnitelmallisesta taloyhtiön kehittämisestä, jota hallitus, isännöinti ja osakkaat ja asukkaat tekevät yhteistyössä.

Palkinnoksi voittajayhtiö sai kunniakirjan ja 1 000 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.