Vantaa Triathlon Kuusijärvellä

  Vantaa Triathlon Kuusijärvellä 15-16.8.2020

  Vantaalla kisataan kesän ensimmäisistä Suomenmestaruuksista matkoilla: Uinti 750m + Pyöräily 20km + juoksu 5km ikäluokissa 17v- 65v+. Vantaalla kisataan myös SM-joukkueviestit sarjoissa yleinen, nuoret ja Masters. Joukkueviesti on uutena lajina mukana Tokion Olympialaisissa 2021. Joukkueviesti on vauhdikas kisa, joka käydään 3-henkisin joukkuein minimatkoilla. Vantaalla matkat ovat: Uinti 200m + pyöräily 5km + juoksu 1.6km. Lisäksi Vantaalla kisataan Live Ammattiopiston sponsoroima Special Triathlon, joka on suunnattu henkilöille, joilla on jokin vamma tai muu toiminnallinen häiriö ja jotka saattavat tarvita soveltavia toimenpiteitä urheilusuoritukseensa.

  Vantaa Triathlonissa järjestetään useita eri lähtöjä, joten kaikille löytyy mieluisia matkoja ja sarjoja.
  Vantaalle on myös hyvä uusien lajista kiinnostuneiden tulla kokeilemaan ja tutustumaan triathloniin. Tarjolla on Perusmatka (Uinti 1.5km + pyöräily 40km + juoksu 10km) ja erimittaisia kunto- ja kokeile sarjoja, joissa matkat ovat uinti 200-750m + pyöräily 14-20km + juoksu 2.5-5km. Lisäksi on lasten- ja nuorten sarjat sekä joukkueviestit, missä yksi ui, toinen pyöräilee ja kolmas juoksee sekä aikuinen & lapsisarja, missä aikuinen ja lapsi kisaavat yhdessä triathlonin. Tämän vuoden uutuuksina ovat aquathlon- (juoksu 2.5km + uinti 500m + juoksu 5km) ja duathlon (juoksu 2.5km + pyöräily 20km + juoksu 5km).

  Vantaa Triathlon Kuusijärvellä on Suomen suosituimpia triathlontapahtumia. Loistava sijainti ja reitit, jotka sopivat niin kilpaurheilijoille kuin harrastelijoille, takaavat unohtumattoman kokemuksen. Vantaan Kuusijärvi on kesäisin myös Suomen suosituimpia triathlonpaikkoja, missä etenkin pääkaupunkiseudun triathlonistit harjoittelevat.

  Lue lisää ja ilmoittaudu Vantaa Triathloniin: <www.vantaatriathlon.fi> www.vantaatriathlon.fi

  Tapahtuman järjestäjänä toimii TriForFun, joka on tarjonnut harrastajille turvallisen ja hyvin suunnitellun ensikosketuksen lajiin tapahtumassa, joissa kilpailureitit ovat aina muulta liikenteeltä suljettuja.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.