Vantaan puistoruokailu: ilmaiset eväspussit lapsille

Kuvituskuva

Vantaan kaupunki järjestää kesän 2021 maksuttoman puistoruokailun jakamalla piknikpusseja. Sama toimintamalli oli käytössä viime kesänä.

Kesällä 2021 maksuttomia piknikpusseja jaetaan kuudessa puistossa ympäri kaupunkia. Maksuton piknikpussi on tarkoitettu alle 18-vuotiaille vantaalaisille lapsille ja nuorille. Pusseja jaetaan 7.6.-9.7.2021 arkisin kello 11 alkaen niin kauan kuin pusseja riittää.

Viime vuonna jaettiin yli 18 000 piknikpussia lapsille ja nuorille.

Tänä kesänä piknikpusseja jaetaan päivittäin 150 kappaletta jokaisessa jakelupisteessä.

– Kesäruokailua on kehitetty entisestään perheiden antaman palautteen perusteella esimerkiksi piknikpussien sisällön suhteen sekä jakelupisteiden lisäämisellä. Tänä vuonna järjestetään myös entistä enemmän oheistoimintaa monen toimijan yhteistyön voimalla, kertoo tiedotteessa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

Piknikpussien jakelu tapahtuu puistojen ulkotiloissa. Vantti Oy:n koostaman piknikpussin sisältö vaihtelee. Pussi voi sisältää esimerkiksi hedelmän, leivonnaisen, välipalakeksin ja smoothien. Erityisruokavalioita ei kaupungin mukaan pystytä huomioimaan.

Jakelupisteet ovat Vihertien asukaspuistossa Martinlaaksossa, Nissaksen asukaspuistossa, Korson asukaspuistossa, Rautkallion puistossa, Tikkurilan kirjastopuistossa sekä Pakkalan oppimis- ja informaatiotalossa Pointissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.