Uusi ikäihmisten hoivakoti Nikinmäkeen

  Uudenaikainen ikäihmisten hoivakoti nousee Vantaalle. Työt ovat käynnissä ja koti valmistuu 2021 loppuun mennessä. Uudenaikaiseen, kaksikerroksiseen Hoivakoti Harjukseen tulee 68 palveluasuntoa.

  Vantaan Nikinmäkeen nouseva hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä turvallista ja modernia asumista ikäihmisille. Kyseessä on 2-kerroksinen kokonaisuus, jossa on huomioitu nykyajan vaatimukset: esimerkiksi käsienpesupisteitä on lisätty ja hoivakotiin rakennetaan myös kokous- ja neuvottelutilat etätapaamisia, -kokouksia ja koulutuksia varten. Molempiin kerroksiin rakennetaan omat oleskelu-, ruokailu-, toimisto-, lääke-, pesu- ja saunatilat sekä pyykkihuoltotilat. Ensimmäisessä kerroksessa on uudenaikainen, iso keittiö sekä modernit sosiaalitilat. Osassa huoneita on minikeittiö.

  ”Panostamme uudiskohteessa erityisesti asukkaittemme viihtyvyyteen sekä tilojen nykyaikaisuuteen. Haluamme säilyttää osan tontista luonnontilaisena ja rakennamme kodin läheisyyteen ulkoilualueelle mm. huvimajan ja kesäkeittiön. Lisäksi tontille on suunniteltu ikäihmisille soveltuva kuntoilualue välineineen”, kertoo kiinteistöjohtaja Tomi Rosqvist.

  Vakituisen asumisen ohella kodissa voi asua myös lyhytaikaisesti esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, omaishoitajan loman tai vaikkapa oman kodin remontin ajan.

  Esperi Care Oy:n käyttöön tulevan kiinteistön rakentaa Rakennusliike Lapti Oy, rakennuttajana toimii FinCap Kiinteistökehitys Oy.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.