Tuusula palkitsi Krapin Pajan

Anu Uhlenius ja Mikko Paananen vastaanottivat Vuoden kulttuurimyönteinen -tunnustuksen. Kuva: Jaana Hopeakoski.

Tuusulan kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta jakoi Tuusula-päivänä 22.7.2021 ensimmäisen Vuoden kulttuurimyönteinen -palkinnon. Vuoden kulttuurimyönteinen 2021 on Tuusulanjärven tapahtumat Oy.

Tuusulanjärven tapahtumat Oy eli tutummin Krapin Paja on korona-ajasta huolimatta pystynyt jatkamaan toimintaansa ja tuottamaan alueen asukkaille kulttuurielämyksiä.

Striimattu Tuusulanjärvi-klubi oli hieno oivallus ja kädenojennus paikallisten taiteilijoiden ja muiden osaajien esiinnostamiseksi. Se tarjosi työtilaisuuksia alan vaikeassa koronatilanteessa. Krapin Pajan puistokonserteista on tullut pidetty osa paikallista tapahtumatarjontaa. Tuusulanjärven tapahtumat Oy tunnetaan etenkin laadukkaista palveluistaan, ohjelmatarjonnan korkeasta tasostaan sekä ystävällisestä ja ihmisläheisestä otteestaan, perusteli lautakunta valintaansa.

Vuoden kulttuurimyönteinen -palkinnon vastaanottivat Tuusulanjärven tapahtuman Oy:n toimitusjohtaja Anu Uhlenius ja klubi-isäntä Mikko Paananen.

Vuoden kulttuurimyönteisen 2021 kukittivat kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Janne Mellin, varapuheenjohtaja Anna Yltävä sekä kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen.

– Olen erittäin iloinen saadessani ojentaa tämän ensimmäisen kulttuuripalkinnon Krapin Pajan monipuolisesta ja korkealaatuisesta toiminnasta vastaavalle tiimille. Krapin Paja on luonut Tuusulaan upean ja omaperäisen konseptin ja on myös koronarajoitusten puristuksissa osannut toimia innovatiivisesti. Krapin Paja on suhteellisen lyhyessä ajassa lyönyt itsensä läpi esiintyvien artistien keskuudessa ja Tuusulaan on syntynyt vetovoimainen ja tunnelmaltaan omalaatuinen keikkapaikka. Tämä luo osaltaan positiivista kuvaa Tuusulasta kulttuurikuntana, sanoi kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Janne Mellin Tuusulan kunnan tiedotteen mukaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.