Tulisuihkulähde ja taideakvaario Keravalla

Keravan kaupunki järjestää mielenkiintoista katseltavaa kaiken ikäisille vuoden vaihteeksi.

Tänä vuonna, lasten uuden vuoden ilotulituksen jäädessä pois, tarjotaan Aurinkomäellä taideinstallaatio ”Tulisuihkulähde”.

Teoksen pystyttää Keravalle Flowers of Life. Ryhmällä on ollut aiemminkin teoksia Keravalla ja ne ovat saaneet yleisöltä ihastuneen vastaanoton.

Tulisuihkulähde on nähtävillä uuden vuoden aatosta 31.12.2020 kello 20 aina 3.1.2021 asti. Teos näkyy parhaiten pimeän aikaan.

Anttilan talon ikkunaan on ilmestynyt akvaario, missä uiskentelee muun muassa kaloja, haita, meduusoja. Akvaarion pohjassa on nähtävillä kaikenlaista vedenalaista maailmaa.

Teoksen on tehnyt Keravan kaupunki, erityisesti lapsia ajatellen. Ikkunan läpi voit etsiä akvaariosta mitä ihmeellisimpiä asioita. Teos on valaistu uv -valolla ja sen maailma muuttuu pimeän tullessa loistavaksi. Akvaario on nähtävillä 28.12.2020 – 3.1.2021.

Anttilan talon ikkunassa on esillä Kuvat matkalla – Kerava ennen ja nyt -teos. Teoksessa on kuvapareja vanhasta Keravasta ja tänä vuonna otettuja kuvia samalta paikalta. Esitys näyttää kuvakavalkadissa miten Kerava on muuttunut lähivuosikymmeninä nykyiseen malliinsa.

Kuvat matkalla on Anttilan talon ikkunassa esillä 28.-31.12.2020 kello 16-22.