Tsemppaava hetki kannusti kuusivuotiaan Rasmuksen suuriin tekoihin

9-vuotias Nicklas ja 6-vuotias Rasmus nauttivat jääkiekon pelaamisesta.

Vantaalaiset kiekkoveljekset kokivat hienon hetken ollessaan pelaamassa jääkiekkoa.

6-vuotias Rasmus oli 9-vuotiaan isoveljensä Nicklaksen ja äitinsä Tanjan kanssa viettämässä Vantaalla rentoa iltaa kiekkoa pelaillen, kun tilanne sai mukavan käänteen. Ensimmäisenä oli tarkoitus, että pelejä pelattaisiin Nicklaksen, hänen muutaman joukkuekaverin sekä tämän joukkuekaverin äidin kanssa.

– Siellä kuitenkin oli paljon muitakin eri-ikäisiä poikia ja miehiä, joten siitä sitten isommat pojat ja Nicklaksen joukkuekaverin äiti keräsivät joukkueet kasaan ja aloittivat pelaamisen, Tanja muistelee.

Rasmus ei aluksi uskaltanut mennä peliin mukaan, mutta jäällä pelaavat ”isot pojat” ja aikuiset kuitenkin halusivat Rasmuksen pelaamaan ja tsemppasivatkin häntä iloisesti joukkoonsa.

– Isot pojat antoivat Rasmukselle välillä vähän ohjeita ja aika helppoja syöttöjä. Rasmus innostui ihan kunnolla ja saikin lopulta tehtyä yhteensä kuusi maalia, Tanja hehkuttaa.

– Äitinä sitä oli todella hienoa seurata. Näki heti, että poika oli ihan täpinöissään onnistumisista ja kun sai vielä pari kehua päälle muilta pelaajilta, niin se taisi kruunata kaiken, hän summaa.

”Oli kivaa, kun autoitte aina maalille”

Tanja kertoo, että kentältä kotiin päästyään Rasmus kertoi tarinoita omista maaleistaan ja oli ylpeä siitä miten hienosti pärjäsi isojen poikien ja ihan aikuistenkin kanssa. Mitä terveisiä haluaisit lähettää näille tsemppaajille kiekkoilijoille, Rasmus?

– Oli kivaa, kun autoitte aina maalille. Oli tosi kivaa!

Rasmus on harrastanut kiekkoilua joukkueessa noin vuoden verran. Sitä ennen hän on käynyt luistelu- ja kiekkokoulun. Hetki ”isojen poikien” kanssa sai hänet kuitenkin innostumaan jääkiekosta entisestään. Mahtaakohan tässä olla Suomen kiekkomaailman seuraava loistava tähti?

Toimittaja Ira Juvonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.