Tehokas jätepuristin litistää muovipakkaukset Kannelmäessä

Puristimen käyttö on yhtiön mukaan helppoa. Muovipakkaukset laitetaan syöttöaukosta sisään ja sitten painetaan vihreää nappia, muuta ei tarvitse tehdä.

Kannelmäen Prisman Rinki-ekopiste on muuttanut tontilla olevan uuden Pesukadun ja ABC-tankkausaseman yhteyteen. Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on aloittanut uudessa paikassa myös muovipakkausten keräyksen. Alueen asukkaat ovat toivoneet muovipakkausten keräystä.

Muovipakkausten keräystä varten paikalle on asennettu puristin, joka tehostaa keräystä. Puristimeen saadaan talteen jopa 40-50 kertaa enemmän jätettä kuin tavalliseen säiliöön. Muovipakkausten lisäksi Rinki kerää pisteellä kartonti-, lasi- ja metallipakkauksia. Jätepisteellä on säiliöt myös paperin ja vaatteiden keräystä varten.

Muovipakkausten keräyksessä puristin on ekotehokas keräysväline. Puristimessa on enemmän tilaa, pisteet pysyvät siistimpänä ja harvempien tyhjennysvälien ansiosta myös kuljetuspäästöt pienenevät, kertoi yhtiön sopimusasiamies Taneli Lumiaro.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy tiedotti Kannelmäen Prisman ekopisteen siirrosta ja muovipakkausten keräyksen aloittamisesta syyskuun lopussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.