Speed dating -sinkkuristeily Tuusulanjärvelle

Kuvituskuva

Tuusulanjärvellä aiotaan järjestää ennenkokematon Tuusulanjärven sinkkuristeily 24. heinäkuuta 2021.

Tuusulanjärven sinkkuristeily on osa Tuusulan Rakkauden taidetta -teemavuotta.

Aiemmin keväällä Tuusulan kunta järjesti kilpailun, jossa arvottiin Unelmien yö Fjällbossa kahdelle. Nyt huomioidaan pariskuntien sijaan sinkut.

Tuusulanjärven sinkkuristeily lähtee Gustavelundin rannasta ja järjestetään Sportunan aurinkolautoilla ulkotilassa. Tapahtuman järjestää Tuusulan kunta yhteistyössä Gustavelundin, Sportunan ja speed dating -tapahtumia järjestävän Deittisirkuksen Anna Uusheimalan kanssa, tiedotti Tuusulan kunta kesäkuussa 2021.

Risteilyn aikana tapahtumaan ilmoittautuneet sinkut, joita mukaan mahtuu 24 kappaletta, kiertävät tutustumassa toisiinsa Deittisirkus-konseptin mukaisesti. Kyse on niin kutsutusta speed datingista, jossa kullakin sinkulla on rajattu aika keskustella toistensa kanssa.

Deittisirkus-tapahtumia on järjestetty ympäri Suomea erilaisissa paikoissa, kuten museoissa, seurakunnissa, ravintoloissa ja jopa raveissa.

– Haluamme tapahtuman avulla tuoda esiin Tuusulan mahdollisuuksia myös sinkuille. Täältä löytyy runsain mitoin kulttuuria, luontoa, aktiviteetteja sekä hyviä terasseja ja konsertteja. Kannattaa myös pistää korvan taakse Tuusulan tarjoamat mahdollisuudet oivallisena paikkana asua ja elää, Tuusulan apulaispormestari Jussi Salonen kertoo kunnan tiedotteessa.

Jussi Salonen osallistuu itse tapahtumaan – ei kenties tosin risteilyllä, vaan toivottamalla tapahtumaan saapuvat sinkut tervetulleiksi.

Tuusulanjärven sinkkuristeilylle voi osallistua vain ennakkovarauksella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.