Röykän entiseen sairaalaan avataan hostelli

Yksi Euroopan suurimmista kalustettujen asuntojen tarjoajista, kotimainen Forenom avaa majoitustilat Nurmijärven Röykän sairaalan entisiin tiloihin.

Hostel Röykkä avataan 15. huhtikuuta osoitteessa Parantolantie 85.

Upea 1900-luvun alun jugendtyylinen kivilinna on kalustettu tarjoamaan 12 kodinomaista huonetta. Myöhemmin majoituskapasiteettia kasvatetaan tarpeen mukaan.

Yli satavuotisen historiansa aikana Röykän sairaalan tiloissa on toiminut keuhkoparantola, mielisairaala sekä vastaanottokeskus. Sairaalan pihapiiri on luonnon ympäröimä ja sijaitsee kirkasvetisen Sääksjärven rannalla suomalaisessa perinnemaisemassa.

– Kestävän kehityksen mukaisesti Forenom ottaa käyttöönsä vanhoja rakennuksia ja tarjoaa niille uuden elämän majoitusratkaisuna. Aiemmin Forenom on muuntanut majoitustiloiksi muun muassa vanhan pankin, vankilan sekä useita käyttöikänsä päässä olleita toimistorakennuksia Pohjoismaissa, tiedottaa Forenom.

Yleisöllä on harvinainen mahdollisuus tutustua Röykän kohteeseen lauantaina 15. huhtikuuta kello 11-14.

– Kutsumme ihmiset ulkoilemaan, tutustumaan alueeseen ja Forenomin hostelliin sekä nauttimaan paikallisen musiikkiyhtyeen musiikista, nuotiokahveista ja vastapaistetusta makkarasta (200 ensimmäiselle). Paikalla on mahdollista myös pulahtaa Sääksjärven avantoon, kerrotaan yhtiön tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.