Pyöräsuunnistus jatkuu Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa

Kuvituskuva

Keravan, Järvenpään ja Tuusulan kunnat käynnistivät 8. heinäkuuta kaikille avoimen pyöräsuunnistuksen, joka huipentuu valtakunnalliseen Pyöräilyviikkoon 28.8.-5.9.2021.

Kerava, Järvenpää ja Tuusula ovat julkaisseet pyöräsuunnistuksen karttoja, joiden avulla kuntalaiset ja muut kiinnostuneet voivat omatoimisesti tutustua alueiden käyntikohteisiin. Karttoihin on koottu yhteen pyöräillen helposti tutustuttavia nähtävyyksiä ja muita vierailukohteita.

Jokaisella kunnalla on oma suunnistuskarttansa. Jos haluaa jatkaa pyöräilyä kuntarajojen yli, löytyvät kaikki vierailukohteet myös yhteiseltä seutukartalta.
Verkkosivuilta löytyviä karttoja voi käyttää kännykällä PDF-muodossa tai tulostaa kartat kotona.

Keravan kaupungin tiedotteen mukaan suunnistuskohteet on viety myös Google Mapsiin. Jos pyöräilijän käytössä on Google Mapsin sovellus, hän voi avata linkin, jonka takaa käyntikohteet avautuvat suoraan kartalle.

Pyöräsuunnistuksen kartat löytyvät Keravan, Järvenpään ja Tuusulan kuntien verkkosivuilta.

Pyöräilysuunnistukseen voi osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Runsaasta kohdevalikoimasta voi muodostaa mieleisensä suunnistusreitin tai käydä kaikilla kohteilla. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.

– Niin Keravalta, Järvenpäästä kuin Tuusulastakin löytyy paikkoja, joilla voit pysähtyä grillaamaan, syömään tai kahville. Muistahan tarkistaa kuitenkin eri kohteiden aukioloajat. Mikäli haluat pistäytyä esimerkiksi museossa vierailemassa, huomioithan myös mahdolliset sisäänpääsymaksut, Kerava ohjeistaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.