Pasilan Triplan toimistotorneihin lisää pääkonttoreita

Arkistokuva

Pasilan keskustakorttelin Triplan toimistotornin uusimmaksi vuokralaiseksi on varmistunut pohjoismainen energiayhtiö St1. Se siirtää Suomen pääkonttorinsa Pitäjänmäeltä ensi vuonna valmistuvaan Triplan Workery West-toimistorakennukseen.

Myös Hok-Elanto keskittää toimistojaan Pasilan Triplaan West Workery-taloon. West Workery sijaitsee Triplan keskikorttelissa, eli samassa korttelissa S-ryhmän hotellin kanssa. Asemakaavan mukaan West Workeryssä on 18 kerrosta.

Hok-Elanto siirtää Triplaan pääkonttoritoimintojaan, eli liiketoimintansa ketjuohjaukset ja tukitoiminnot. Hok-Elannon nykyisen toimistotilan vuokrasopimus Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa päättyy lähivuosina, ja 1970-luvulla rakennettuun kiinteistöön suunnitellaan mittavaa peruskorjausta.

– Halusimme välttää väistötiloja, joten haimme parhaan pysyvän ratkaisun jo hyvissä ajoin, kertoi Hok-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen.

St1:n uusiin tiloihin Triplaan muuttaa noin 200 työntekijää. Yhteensä konsernilla on töissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 750 henkilöä.

Triplan toimistorakennuksia on kaksi: Workery East ja Workery West. Workery East koostuu Pasilan uuden asemarakennuksen molemmin puolin olevasta 13-kerroksisesta tornitalosiivestä.

Alkuvuonna 2020 valmistuvissa Triplan Workery-toimistoissa tulee työskentelemään yhteensä noin 5 000 henkilöä.

– Triplan toimistojen vuokrausaste on jo yli 80 prosenttia, tiedotti rakennusyhtiö YIT helmikuun alkupuolella.

Viime joulukuussa YIT kertoi, että Workery Eastin ankkurivuokralaiseksi tulee Telia Finland ja Workery Westin ankkuriksi tulee Otavamedia.

Kuva: Workery West-tornitalo rakenteilla Keski-Pasilassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.