Raivokasta katutaidetta Pasilan uudessa hotellissa

Raivokkaan näköinen kravattimies, jolla on pandakarhun pää. Avaruusolioita, tai pääkalloja, muistuttavia punaisia ja sinisiä hahmoja. Pasilan Triplan uuden hotellin taideteokset loksauttavat leuat auki ihmetyksestä.

Pasilaan on saatu taas lisää urbaania taidetta, kun Helsinki Urban Art on avannut yhteistyössä Sokos Hotel Triplan kanssa hotellin sisäänkäynnin viereen galleriatilan nimeltään Tripla Urban Art Wall.

Antti Männynväli: Beastie boy rages against machine.

Seinällä esitellään kerrallaan taidetta yhdeltä tai useammalta suomalaiselta taiteilijalta, joiden juuret ovat katutaiteessa tai graffitissa. Monien teoksia onkin nähtävillä myös Itä-Pasilan kaduilla.

Kolmen kuukauden välein vaihtuva näyttely tuo esiin erilaisia taiteilijoita, suuntauksia ja tyylejä. Näyttelyissä on esillä sekä alkuperäisteoksia että printtejä, ja kaikki teokset ovat myynnissä.

Tripla Urban Art Wall:n ensimmäisessä näyttelyssä ovat mukana Antti Männynväli, Otto Maja ja Plan B. Näyttely jatkuu 13. huhtikuuta 2020 asti.

Yksi Otto Majan teoksen nimi on ”Pummilla, Piraatti, Roskaristo & Pilasoitto”. Raivokasta karhupäistä kravattimiestä esittävä teos on Antti Männynvälin tekemä ”Beastie boy rages against machine”.

Antti Männynväli: Päivä ja Yö