Pakilan äitienpäiväjuhla keräsi satoja kävijöitä

61

Pakinkylän leijonaklubin järjestämä perinteinen äitienpäivätapahtuma keräsi satoja pakilalaisia yläasteen koulun pihalle äitienpäivänä.

Tapahtuma oli tarkoitettu koko perheelle, mutta erityisesti lapsille. Lapset tuntuivatkin viihtyvän hyvin pomppulinnassa ja ainaisessa suosikkipisteessä onginnassa. Varsin suosittua oli olla pelastuskoirien vetämissä kärryissä tai hevoskärryissä.

VPK:n autoa ihmeteltiin ja moottoripyöräpoliisilta kyseltiin kaikenlaista. Kun lapset kysyivät kuinka kovaa moottoripyörällä pääsee, niin poliisi vastasi: ”Tarpeeksi kovaa, jotta saadaan kaikki roistot kiinni”.

Lapsille jaettiin ilmapalloja ja äideille ruusuja. Äitienpäivälounas järjestyi. Tarjolla oli ruokaa joka makuun: jauhelihakeittoa, lättyjä, makkaraa, pop cornia ja juomia. Arpoja ostettiin 400 ja korukirppisarvat kiinnostivat myös monia. Big Band orkesteri viihdytti yleisöä.

Paikalla esittäytyivät molemmat alueen partiolippukunnat Kaskipartio ja Vuorenhaltiat. Seurakunta tarjosi saippuakuplapuhallusta. Tilaisuudessa jaettiin myös Pakinkylän klubin myöntämät avustukset alueen eri nuorisojärjestöille yhteensä yli 20 000 euroa.

Olli Aulio

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.