Päiväkoti meinasi tulla liian lähelle Jampan ostoskeskusta

Kuvituskuva

Järvenpään Saunakallion koulun ja Jampan ostoskeskuksen välissä oleva uusi moduulipäiväkoti valmistuu puolitoista kuukautta arvioitua aikataulua myöhemmin.

Saunakallion koulun ja Jampan ostarin väliin rakentuvan uuden päiväkodin perustukset ovat nyt lähempänä Jampan ostoskeskuksen seinämää kuin mitä suunnitteluvaiheessa oli tarkoitus.

Jotta alueen tuleva maankäyttö ja erityisesti kulku päiväkodin ohitse voidaan suunnitella turvallisesti, on tulevalle tielinjaukselle varattava enemmän tilaa. Kulkureittiä ei voida linjata päiväkodin toiselta puolelta, sillä siellä vastassa ovat koulun pihamaa ja palvelutalon piha-alueet.

Ostoskeskuksen ja päiväkodin välistä kulkevaksi suunnitellun tien kautta ohjataan muun muassa huoltoliikenne päiväkodin keittiöön.

Esitän pahoitteluni hankkeen viivästymisestä ja siitä, että asia havaittiin vasta tässä vaiheessa. Kokonaisuutena on kuitenkin parempi, että rakennuksen sijaintiin reagoidaan nyt, kun siihen vielä voidaan vaikuttaa. Toivon ja uskon, että viivästyksestä huolimatta päiväkodeista löytyy kaikille lapsille oma ryhmä ja paikka, mihin mennä aamulla, kertoo kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen tiedotteessa.

Päiväkotilapset jatkavat päiväkodin käyntiä uuden moduulipäiväkodin valmistumiseen saakka normaalisti nykyisissä tiloissa Rekikadulla, Kaarnapolulla ja Saunakallion tiloissa (esiopetus).

Uusi päiväkoti saadaan viivästyksestä huolimatta käyttöön joulukuussa 2019.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.