Nurmijärven kunta lanseerasi uudet kotisivut

kuvituskuva

Nurmijärven kunta on avannut uudet kotisivut tänä syksynä. Uusilla kotisivuilla on kiinnitetty erityistä huomiota tiedon löydettävyyteen, sivujen saavutettavuuteen ja jatkokehittämisen helppouteen.

Kunta kerää palautetta uusista sivuistaan kotisivujen kautta, ja annettu palaute huomioidaan sivujen kehitystyössä. Kotisivu-uudistus saattaa vaikuttaa hetkellisesti kunnan sivujen toimintaan.

Uudet kotisivumme ovat huomattava parannus kunnan viestintään. Älykkäiden hakuominaisuuksien, mobiiliresponsiivisuuden sekä hakukoneoptimointia ja saavutettavuutta tukevan tekniikan ansiosta kuntalaiset löytävät tietoa entistä helpommin, kertoi Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen tiedotteessa.

Tiedon löydettävyyttä tukee myös se, että nettisivujen sisältö voidaan esittää entistä luettavammassa ja kiinnostavammassa muodossa. Tulevaisuudessa videot ja kuvat tulevatkin korostumaan entisestään kunnan sivuilla.

Uusilla kotisivuilla on huomioitu erilaisia tiedonhakijoita ja muun muassa etusivulla on pikaväylät eri elämänvaiheessa oleville käyttäjille.

Olemme halunneet rakentaa kotisivut erilaisille käyttäjille sopiviksi, jolloin myös tiedon löytää useita eri reittejä pitkin. Muun muassa lapsiperheet, ikäihmiset, nuoret, uudet kuntalaiset tai muuttamista suunnittelevat ja kunnallisesta päätöksenteosta kiinnostuneet löytävät tiedonlähteelle vaivattomammin kuin ennen, Siltanen kertoi.

Käyttäjäprofiileja ja sivuston määrittelyä on suunniteltu yhteistyössä kuntalaisten kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.