Nuoret yleisurheilijat kisaavat Klaukkalassa

Nuorten 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kilpailut järjestetään Nurmijärven Klaukkalassa 12.-14. elokuuta.

Nuorten 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kilpailut tuovat Klaukkalan urheilukentän alueelle noin 800 urheilijaa tukijoukkoineen sekä lisäksi kilpailuiden katsojat ja kisatorilla kävijät.

Kilpailut järjestää Nurmijärven Yleisurheilu ry. Kisojen yhteydessä olevaa Kisatoria hallinnoi Nurmijärven kunta. Kisatorilla on esiintyjiä ja paikallisia yrityksiä esittelemässä palveluitaan.

Informaatiota kisoihin osallistuville ja yleisölle löytyy SM-kisojen verkkosivuilta, joita ylläpitää kisojen järjestäjä.

Sivustolla olevasta Tapahtumainfo-osiosta löytyy alueen kartta, josta löytyvät tiedot niin pysäköinnistä kuin ruokapisteistä.

– Auton voi pysäköidä joko kisa-alueen pysäköintipaikoille tai lähellä sijaitsevien koulujen ja jäähallin pihalle. Kisa-alueella olevat maksuttomat pysäköintialueet P2-P3 toimivat yleisöpysäköintialueina, ja pysäköintialue P4 on varattu kisatorin yrityksille. Näille paikoille on pysäköinnin ohjaus, kertoo SM-kisojen pääsihteeri Lassi Korhonen tiedotteessa.

Pysäköintipaikkoja löytyy lisää jäähallin parkkipaikalta Lepsämäntien toiselta puolelta, Urheilupuiston koulun ja Arkadian yhteislyseon pihoista.

Kisoihin voi tulla myös linja-autolla, Klaukkalan matkakeskuksesta on 450 metriä urheilualueelle ja liikenneyhteydet löytyvät Matkahuollon reittioppaasta.

Kisatorilta löytyy kioski, josta voi ostaa kylmää ja kuumaa juotavaa sekä suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Jäätelökioski palvelee urheilukentän välittömässä läheisyydessä.

Nurmijärven kunta vastaa kisojen yhteydessä olevasta Kisatorista, joka on avoinna 13.–14. elokuuta kello 10–16.

Kisatorista ja siellä mukana olevista yrityksistä, esiintyjistä ja aikatauluista löytyy tietoa kunnan verkkosivuilla olevilla kisasivuilla.

Kisatorin esiintymislavalla soittaa molempina päivinä Nurmijärven Opiston bändejä. Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan lauantaina Kisatorilla voi tavata muumeja, ja sunnuntaina esiintymislavalle nousee somevaikuttaja Mikael Sundberg, Mikirotta. Kisojen juontajana on Jari Reponen. Kilpailujen palkintojenjaot tapahtuvat aivan esiintymislavan kupeessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.