Minun Puotilani -tapahtuma houkutteli ikäihmisiä

Kuvituskuva

Omakotisäätiön luona Puotilantiellä järjestettiin Minun Puotilani -yleisötapahtuma 27. maaliskuuta. Tapahtuman järjestivät Metropolian Ammattikorkeakoulun geronomi-opiskelijat yhteistyössä Omakotisäätiön Kanto-hankkeen kanssa.

Tapahtuman tarkoituksena oli saada alueen ikäihmisiä liikkeelle ja tuoda Omakotisäätiön toimintaa tutuksi. Tapahtumassa ideoitiin ja kartoitettiin asukkaiden toimintamahdollisuuksiin ja palveluihin liittyviä toiveita sekä keskusteltiin asumiskokemuksista Puotilan alueella.

– Tapahtuma houkutteli Omakotisäätiölle toiminnasta kiinnostuneita ikäihmisiä. Tarjolla oli erilaista toiminnallista ohjelmaa muun muassa tuolijumppaa, kukkien istutusta, smoothiepaja, yhteislaulua ja rapsuteltavana halikoira Noppa. Välillä sai käydä nauttimassa pullakahvit Cafe Herkkutuvassa, kertovat geronomiopiskelijat.

Paikalla oli myös Omakotisäätiön vapaaehtoisia kertomassa omasta toiminnastaan ikäihmisten parissa. Myös idän alueen stadiluotsi Belinda Barbato vieraili tapahtumassa.

Omakotisäätiön Kanto-hanke 2018-2021 pyrkii ehkäisemään yksinäisyyttä sekä tarjoamaan mahdollisuuden tutustua alueen muihin asukkaisiin. Lisäksi pyritään tarjoamaan kiinnostavaa toimintaa kodin lähiympäristössä.

– Omakotisäätiö on avannut ovensa alueen ikäihmisille. Asumispalvelujen lisäksi säätiö tarjoaa nyt alueen asukkaille kohtaamispaikan, jonne on helppo tulla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.