Lauluyhtye Club for Five tähdittää seurakuntien Espoo-päivää

Espoon seurakuntien ohjelmassa on Espoo-päivänä 28.–29.8.2020 Club for Fiven striimattu konsertti kotisohville, Pieni pyhiinvaellus ulkoilmassa Tapiolassa sekä hääyö Espoonlahden kirkossa.

Lauluyhtye Club for Fiven konsertti lähetetään striimattuna Leppävaaran kirkosta perjantaina 28.8. klo 18–19. Hiljainen hetki -konsertti on Leppävaaran seurakunnan lahja espoolaisille. Voit seurata keikkaa seurakunnan YouTube-kanavan kautta.

Konsertti antaa mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuulemaan Club for Fiven kokoamaa ja sovittamaa akustista ohjelmistoa, joka sisältää suomalaisille tuttuja virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia. Keskeinen ajatus on hiljentymisessä sekä rauhan ja toivon näkökulmassa.

Pieni pyhiinvaellus lauantaina 29.8. Tapiolassa kulkee Virsusta (Tapiontori 3B) Otaniemen kappelille (Jämeräntaival 8). Reitillä on mittaa nelisen kilometriä. Lähtöpaikkana oleva Virsu on Tapiolan seurakunnan uusi väistötila. Lähtö sieltä on noin klo 10. Vaelluksella on luvassa Hiljaisuuden joogaa Otsolahden rannassa. Joogahetken ohjaa Ulla-Maija Kyrölä.

Vaelluksen toinen pysähdys on Otaniemen Alvar -aukiolla. Sinne tehdyssä pyhiinvaelluslabyrintissa vietettävän hetken ohjaa Kati Pirttimaa. Aukiolta siirrytään Otaniemen kappelille viettämään noin klo 12.30 luomakunnan rukoushetkeä. Rukoushetki striimataan Tapiolan seurakunnan facebook-sivulle. Kappelilla on tarjolla keittolounas ja pullakahvit. Tarjoilun tuotto ohjataan Naisten Pankille. Vaellus päättyy noin klo 13.

Perjantaina 28.8. Espoonlahden kirkossa vietetään klo 21 alkaen hääyötä. Vihkiaikoja on puolen tunnin välein, puoleen yöhön saakka. Espoonlahden seurakunta tarjoaa hääparille ja noin kymmenelle vieraalle vihkimisen jälkeen kakkukahvit.