Lapsiperheiden kohtaamispaikka avautuu Koivukylässä

Näkymä kohtaamispaikkaan. Arkistokuva. Kuva: Annika Sjöblom / Vantaan kaupunki.

Vantaan Koivukylässä vietetään alueen asukkaiden kohtaamispaikan avajaisia 14. helmikuuta 2020.

Karsikkokujalla sijaitseva kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla.

Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa voi tavata muita vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsensa kanssa.

– Värikkäästi sisustettu tila kutsuu lapsia leikkimään ja viihtymään, mutta myös vanhempia toteuttamaan mitä erilaisempia tempauksia tai aktiviteetteja yhdessä toisten lapsiperheiden kanssa, Vantaan kaupunki tiedotti.

Tilassa on perheille avoin keittiö, avointa ryhmätilaa sekä tilaa harrastaa ja toimia.

– Koivukyläläiset ovat toivoneet yhteisöllisiä tilaisuuksia. Kohtaamispaikassa voi tavata myös kaupungin työntekijöitä ja muita toimijoita sekä kysellä mieltä askarruttavista asioista.

Kohtaamispaikassa voi tavata myös erilaisia järjestöjen edustajia, joille voi esittää toiveita erilaisista toiminnoista ja palveluista.

Koivukylän avoimen kohtaamispaikan perustamisessa on ollut mukana useita toimijoita sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ja oppimisen toimialalta. Lisäksi mukana on järjestöjä kuten Vantaan turvakoti ry, Mannerheimintien lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja Nicehearts ry. Kohtaamispaikkaan siirtyy kokonaisuudessaan Rautpihan avoimen päiväkodin toiminta.

– Seurakunta ja useat muut järjestöt liittyvät osaksi kohtaamispaikan toimintaa kevään aikana.

Avoimen kohtaamispaikan avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2020. Osoitteessa Karsikkokuja 17 sijaitseva kohtaamispaikka on avoinna arkisin kello 9-16.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.